Täydellinen aloitus

Ihmiset muistavat aina ensimmäisen Canoninsa – siksi kannattaa antaa lahjaksi Canon. Tässä neljä Canon-tuotetta, jotka tarjoavat täydellisen tavan tutustua valo- ja videokuvauksen maailmaan.

G-S Ixus 115 HSIXUS 115 HS

Ensimmäisen oman kameran saaminen on aina jännittävää, mutta monet erilaiset asetukset voivat tuottaa päänvaivaa. IXUS 115 HS -kameralla kuvaaminen on helppoa: Smart Auto -toiminto tunnistaa 32 erilaista näkymää ja valitsee aina tilanteeseen sopivat asetukset. Lumi, ilotulitus, muotokuva, yökuvat – IXUS 115 HS -kameran kanssa olet aina valmiina kuvaamaan laadukkaita valokuvia ja videoita.


G-S Legria HF R26LEGRIA HF R26

Laadukkaiden Full HD -videoiden kuvaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. LEGRIA HF R26 -videokameran Smart AUTO -tilan näkymäntunnistus tekee työt puolestasi, joten voit keskittyä upeiden videoiden kuvaamiseen. Kosketuksella tapahtuvalla koristelulla voit lisätä videoihin animaatioita ja kirjoittaa tekstiä suoraan kosketusnäytöllä.


G-S PIX MG3150PIXMA MG3150

Helppokäyttöisellä PIXMA MG3150 -monitoimilaitteella tulostat, skannaat ja kopioit laadukkaasti. Pienikokoinen ja tyylikäs laite on helppo yhdistää langattomaan verkkoon, joten voit tulostaa kotona mistä huoneesta tahansa. Voit myös tulostaa haluamasi verkkosivujen osat valitsemalla ne tulostusta varten.


G-S EOS 600D

EOS 600D

EOS 600D vie sinut EOS-seikkailuun. Kameran helppokäyttöisten toimintojen ja luokkansa johtavan 18 megapikselin resoluution ansiosta saat hienoja kuvia hetkessä. Kehittyessäsi valokuvaajana voit lisätä Canon EOS 600D -kameraan erilaisia objektiiveja, salamalaitteita ja muita lisävarusteita ja laajentaa kuvaamistasi.

spacer
					image