Täydellinen valinta

Anna lahjaksi Canon ja ylitä luovuuden rajat. Tässä neljä tasokasta Canon-tuotetta valo- tai videokuvauksen harrastajalle.

B-I PowerShot SX230 HSPowerShot SX230 HS

PowerShot SX230 HS on ihanteellinen matkakumppani, jolla saat aina laadukkaita kuvia ja videoita. HS System -järjestelmän ansiosta olet aina valmiina kuvaamaan, myös hämärässä, ja 28 mm:n 14x laajakulmazoom-objektiivi tallentaa niin lähellä kuin kaukana olevat kohteet tarkasti. GPS-tallentimen ja paikkatietojen merkinnän avulla voit pitää kirjaa matkastasi ja merkitä kuvauspaikat.


B-I LEG HF M46LEGRIA HF M46

LEGRIA HF M46 -videokameran avulla voit siirtyä videokuvauksessa seuraavalle tasolle. Canonin uudella tarinanluontitoiminnolla voit valita videon teeman, minkä jälkeen toiminto opastaa vaiheittain otosten kuvaamisessa. Elokuvasuotimia käyttämällä voit luoda videoihin autenttisen tunnelman.


B-I Pixma MG5350PIXMA MG5350

PIXMA MG5350:n liitettävyys on omaa luokkaansa. Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit tulostaa esimerkiksi verkkoalbumeita ja muuta sisältöä suoraan internetistä. Easy-PhotoPrint-sovelluksella voit tulostaa iPhonesta tai iPadista ja skannata niihin. PIXMA MG5350 tukee myös Apple AirPrint -tulostusta. Lisätietoja saat napsauttamalla tästä.


B-I EOS 60DEOS 60D

Vaativaan valokuvaukseen sopivalla EOS 60D -kameralla voit vapauttaa luovuutesi. Luovat suotimet, ISO 12 800 -herkkyys ja Full HD -videot vievät luovuutesi aivan uudelle tasolle. EOS 60D -kameran 7,7 cm:n (3,0 tuuman) kääntyvällä nestekidenäytöllä löydät oman kuvakulmasi.

spacer
					image