Jaa videosi perheen ja ystävien kesken

Kun olet kuvannut muistorikkaita videoita vaikkapa pääsiäisenä, pidä huoli, että myös ystäväsi ja perheesi näkevät ne.

CANON iMAGE GATEWAY videopodcast on videoiden nopeaan, helppoon ja turvalliseen jakamiseen tarkoitettu ainutlaatuinen palvelu.

Se on saatavana vain Canon-kameroiden ja -videokameroiden omistajille. Jos olet rekisteröinyt jonkin näistä tuotteista CANON iMAGE GATEWAY -palvelussa, löydät uuden palvelun yksilöllisen aloitussivusi päävalikosta.

Päästäksesi alkuun sinun on ladattava videopodcast-ohjelmisto ja asennettava se PC- tai Macintosh-tietokoneeseen. Sen jälkeen voit jakaa digitaalikameralla tai -videokameralla ottamiasi videoita.* Ohjelma on helppokäyttöinen ja saatavana on selkeät vaiheittaiset ohjeet.

Kun olet lähettänyt ystäville tai perheenjäsenille sähköpostikutsun, he voivat tilata kanavasi ja ladata videosi iTunes™-ohjelmistoon. Sen jälkeen he voivat katsella videosi tietokoneella. Siirtämällä videon iPod™- tai iPhone™*-laitteeseen,videota voi katsella iPod™- tai iPhone™-laitteella missä tahansa. Aina kun lataat uuden videon kanavallesi, ystäväsi ja perheenjäsenesi vastaanottavat sen automaattisesti avatessaan iTunes™-ohjelmiston PC- tai Mac-tietokoneessa.

Avaa oma CANON iMAGE GATEWAY Videopodcast -kanava.

 

 *   iTunes™ , iPhone™ ja iPod™ ovat Apple Inc. -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

spacer
					image