iaaf world half marathon championship

2016-03-08T00:30:55.000Z

IAAF:n puolimaratonin maailmanmestaruuskilpailut

Canon tukee IAAF:n puolimaratonin maailmanmestaruuskilpailuja

Osana IAAF World Athletics Series -sponsorisopimustamme meillä on ilo tukea myös IAAF:n puolimaratonin maailmanmestaruuskilpailuja. Maailman parhaat juoksijat kohtaavat Cardiffin kaduilla, ja luvassa on varmasti jännittävä ja viihdyttävä kilpailu sekä katsojille että juoksijoille.

Maailman arvokkaimpiin juoksutapahtumiin lukeutuva kisa on kaiken ikäisille ja tasoisille juoksijoille mahtava tilaisuus juosta mestareiden jalanjäljissä.

Canonin kamerat, objektiivit, videokamerat, kopiokoneet, monitoimilaitteet, tulostimet, skannerit ja projektorit on nimetty IAAF:n maailmanmestaruuskilpailujen virallisiksi kuvannus- ja tulostustuotteiksi.

Pysy ajan tasalla

Tulossa seuraavaksi: Näe maailma ilman etsintä.

Tilaa uutiskirje