Motion Underwater

Liikettä esittävän kuvan tulostaminen PIXMA-tulostimella

PIXMA-vinkki

Liikkeen vangitsemiseen on kaksi vaihtoehtoa: toiminnan pysäyttäminen tai liikkeen tunnun esittäminen luovilla sumennustehosteilla. Valinta riippuu siitä, mitä haluaa kuvan kertovan katsojalle. Tunteenilmaus tennispelaajan kasvoilla keskellä kiivasta peliä välittää erilaisen viestin kuin kentän poikki viuhuvan lyönnin sumennettu lentorata. Kuvan teho riippuu sen tarkoituksesta.

Canon-opettaja Brian Worley kertoo tulostimen tehokkaasta käytöstä. Hän paljastaa myös hyödyllisiä vinkkejä ja kertoo, miten dynaamista liikettä esittävien kuvien tulostaminen onnistuu PIXMA-tulostimella.

Oikeat asetukset vauhdikkaiden toimintakuvien tulostamiseen

Vauhdikkaat toimintakuvat kannattaa tulostaa näytille. PIXMA-tulostimilla voi tulostaa korkealaatuisia ja uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia. Saat onnistuneita tulosteita seuraavasti:

  • Valitse kuvaa parhaiten vastaava paperikoko (jos kuvan resoluution on suuri, kokeile tulostaa A4-kokoa suurempia kuvia, jos tulostin tukee suurkuvatulostusta).
  • Valitse paperityyppi, joka tuo värit tehokkaasti esiin (värit tulostuvat tarkasti, kun PIXMA-tulostimella tulostetaan Canonin valokuvapapereille).
  • Käytä tulostinohjaimen korkeampia laatuasetuksia, jotta kuvien yksityiskohdat tulevat esiin.

My Image Garden -ohjelmiston käyttäminen PIXMA-tulostimen kanssa

My Image Garden -sovelluksella voit järjestää ja tulostaa kuvia helposti. Ohjelmistolla voi jopa tulostaa Canon-kameroilla kuvatuista videoleikkeistä poimittuja stillkuvia. Lisäksi se voi yhdistää useita stillkuvia yhdeksi tulostettavaksi tiedostoksi. Jos sinulla on esimerkiksi kuvasarja tennispelaajasta syötön aikana, voit jakaa sarjan erillisiksi kuviksi ja yhdistää ne, jolloin yhdessä tulosteessa näkyy koko syöttöliike.

Pysy ajan tasalla

Tulossa seuraavaksi: Näe maailma ilman etsintä.

Tilaa uutiskirje