Autumn Leaves Boy

Syksyisen valon valjastaminen

LEGRIA-vinkit

Syksyn värien ilmestyessä maisemaan on aika ottaa LEGRIA-kamera mukaan kävelylle. Koska aurinko on matalammalla, valo on usein pehmeää ja lämmintä. Se sopii erinomaisesti videoiden kuvaamisen päiväsaikaan. Kun yöt kylmenevät, aamuisiin saattaa olla sumuista. Lähde siis ulos ja kuvaa videoita utuisesta kaupunki- tai maaseutumaisemasta, ennen kuin aurinko ehtii ajaa sumun tiehensä.

Seattleye
Käyttöoikeudet: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Kun olet liikkeellä kamerasi kanssa varhain syksyllä, voit ikuistaa videolle kirkkaanväristen maisemien ja vaimeansävyisten pienikontrastisten näkymien välisen kontrastin. Kirkkaita värejä on puistoissa ja maaseudulla. Jos kuvaat ystäviä, perheenjäseniä tai muita ihmisiä, varmista, että heillä on yllään sopivan värikkäät vaatteet.

Syksyinen väriloisto luo upean taustan videoidesi kohtauksille. Muista kuvata leikkeitä, joissa lehtiä putoilee puista. Voit myös heittää ilmaan kourallisen maahan pudonneita lehtiä. Muutama putoava lehti kohteen edessä tekee kuvasta viehättävän. Useissa LEGRIA-malleissa on hidastustoiminto, jonka avulla voit kuvata tämäntyyppisiä kohtauksia. Yritä myös taltioida lehtien rahina kenkien alla. Se on syksyinen ääni.

Lopuksi leikkaa video ja jaa se – ennen kuin syksy kääntyy talveksi.

Pysy ajan tasalla

Tulossa seuraavaksi: Näe maailma ilman etsintä.

Tilaa uutiskirje