Tervetuloa YouConnect-sivustolle

Lue tuoreimmat Canon-uutiset, ota enemmän irti kamerastasi vinkkien ja oppaiden avulla, osallistu kilpailuihin ja inspiroidu kuvagalleriamme upeista otoksista. Mitä vielä odotat – tilaa Canonin uutiskirje ja pysy ajan tasalla!

Valaiseva katsaus hämäräkuvaamiseen.

Canonin haastattelussa valokuvaaja Nige Levanterman, joka on erikoistunut kaupunkimaisemien ikuistamiseen heikossa valaistuksessa.

Lisätietoja

Tutustu Canonin matkaan tarinankerronnan maailmaan.

Canon on auttanut ihmisiä kertomaan tarinansa muille jo yli 80 vuoden ajan. Tuoteasiantuntijamme Mike Burnhill kertoo Canonin innovaatioista, jotka muokkaavat myös alan tulevaa kehitystä.

Lisätietoja

Tutustu seuraavan sukupolven tulostimiin ja vapauta luovuutesi.

Monipuolisella laitteella askartelet yksilölliset postikortit, hoidat toimistotyöt ja tulostat ja jaat muistoja. Katso miten oikeanlainen tulostin auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Lisätietoja

Tutustu valokuvaaja Ana Pratasiin, joka keskittyy kuvissaan arjen aitoihin perhetarinoihin.

Ana Pratas on perhevalokuvaaja, joka kuvaa autenttista elämää dokumentaarista tyyliä ja tekniikkaa hyödyntäen. Haastattelustamme hän kertoo, kuinka nämä arvokkaat perhehetket saa ikuistettua.

Lisätietoja

Katukuvaaja Erik Witsoe ikuistaa arkea joka päivä.

Katukuvaaja Erik Witsoe taltioi ohikiitäviä tarinoita uudessa asuinmaassaan Puolassa. Haastattelussa Witsoe kertoo, miten hän kuvaa samoilla kaduilla uusia tarinoita joka päivä.

Lisätietoja

Canon-lähettiläs, urheilukuvaaja Samo Vidic opettaa kuvaamaan toiminnantäyteisiä tarinoita.

Kun haastoimme parkour-ryhmä Storrorin juoksemaan, loikkimaan ja kierimään ensimmäistä kertaa maanosasta toiseen, Samo Vidic oli mukana ikuistamassa seikkailun kaikki vaiheet. Opi kuvaamaan omat urbaanit seikkailusi Vidicin vinkkien avulla.

Lisätietoja

Ruokakuvaaja Mike Tsang kuvaa herkullista liikettä.

Liikkeen kuvaaminen ja rakkaus ruokaan ovat aina olleet lontoolaisen gourmet-ruokakuvaajan Mike Tsangin sydäntä lähellä. Lue Miken haastattelu ja opi pysäyttämään liike ja ohikiitävät hetket.

Lisätietoja

"Geometrian jahtaajat" Daniel Rueda ja Anna Devís

Juttelimme arkkitehtuurikuvistaan tunnettujen Anna Devísin ja Daniel Ruedan kanssa. Lue, mitä kaksikon mielikuvituksellisten ja abstraktien tarinoiden takana on ja miten heidän rakkautensa rakennuksiin ja matkustamiseen on tehnyt heistä Instagram-tähtiä.

Lisätietoja

Naisten voimaannuttaminen valokuvaamisen keinoin

Lensational opettaa eri puolilla maailmaa naisia dokumentoimaan elämäänsä valokuvaamisen keinoin ja saamaan tarinankerronnasta luovan tulonlähteen. Keskustelimme järjestön perustajan Bonnie Chiun kanssa järjestön työstä.

Lisätietoja

Kokoaan suurempi makromaailma – luovuutta ja leikittelyä mittasuhteilla

Katso, miten valokuvaaja ja pienoismallien tekijä Simon Carter luo moottoriurheilun miniatyyrimaailman, joka näyttää täysin aidolta. Tarinan pääosassa ovat mittasuhteet, perspektiivi ja kärsivällisyys.

Lisätietoja

Koemme matkoillamme maailman upealla ja ainutlaatuisella tavalla.

Lue Along Dusty Roads -matkablogin valokuvaajien Andrew'n ja Emilyn haastattelu. Matkusteleva kaksikko kertoo omista seikkailuistaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan sekä paljastaa muutamia matkakuvausvinkkejä.

Lisätietoja

Arjen hetkistä unohtumattomiksi muistoiksi

Monet parhaista tarinoista syntyvät kotona. Juttelimme perhekuvaaja ja tarinankertoja Caroline Holtin kanssa siitä, miten perheen arjen ja kotoisat hetket voi tallentaa kauniisti.

Lisätietoja

Heikon valaistuksen hurma

Syksy on täällä, joten päivät lyhenevät ja valo vähenee. Haastattelimme luonnollisen valon taituria Catherine Lacey Doddia heikossa valaistuksessa kuvaamisesta ja muotokuvaamisen saloista.

Lisätietoja

Live-musiikkia kuvaamassa Drew Resslerin – eli Rukesin – kanssa

Tapasimme EDM- ja festarikuvaaja Drew Resslerin eli Rukesin, joka kertoo, miten hänestä tuli festarimaailman tuotteliain valokuvaaja, mitkä ovat hänen suosikkitapahtumiaan ja miten otetaan hyvä kuva strobovalojen välkkeessä.

Lisätietoja

Valokuvaaja Jeff Vanderpool näyttää toisenlaisen Ateenan

Juttelimme Jeff Vanderpoolin kanssa Sea of City -valokuvausprojektista, joka muutti hänen suhteensa Ateenan.

Lisätietoja

Kuvajournalisti Jeroen Swolfs

Keskustelimme kuvajournalistin ja himomatkailijan Jeroen Swolfsin kanssa hänen seitsemän vuoden kuvausmatkastaan maailman jokaiseen maahan.

Lisätietoja

Katujen valokuvaaja Emmanuel Cole

”Lämmittely on tärkeää. Aivan kuin urheilijoilla. Et voi vain lähteä matkaan kylmiltään ja napata saman tien päivän parasta otosta!” Emmanuel Cole kertoo kylmiltään kuvaamisesta, Lontoon omaperäisimmistä henkilöistä ja dystopisesta Hong Kongista.

Lisätietoja

Toimintakuvausta Andrei Golovanovin ja Sergei Kivrinin kanssa

Canon Explorer -kuvaajat Andrei Golovanov ja Sergei Kivrin kertovat innostuksestaan urheilukuvaukseen ja tiimityön eduista.

Lisätietoja

Muotokuvaaja Jörg Kyas

Vaikka muotokuvaus on yleisin valokuvauksen muoto ja vaikuttaa varsin helpolta, oman tyylin löytäminen voi olla yllättävän vaikeaa. Haastattelimme tunnettua muotokuvaajaa ja Canon Explorer -kuvaajaa Jörg Kyasia muotokuvien ottamisesta sekä tasapainottelusta omien projektien ja työn välillä.

Lisätietoja

Toiminnasta taidetta – Lorenz Holder

Valokuvaaja Lorenz Holder aloitti uransa lumilautailun puoliammattilaisena. Vakava vamma muutti kuitenkin elämän suunnan ja sai Lorenzin tarttumaan kameraan. Nykyään hän pääsee tapahtumien keskipisteeseen urheilukuvaajana. CPN:n toimittaja Steve Fairclough'lle yksinoikeudella antamassaan haastattelussa Lorenz puhuu työstään ja työtavoistaan sekä siitä, miksi hän käyttää mielellään Canonin järjestelmäkameroita ja EF-objektiiveja.

Lisätietoja

Stephen McNallyn neuvot kuvaukseen pitkällä valotusajalla

Kampaaja ja Canon-harrastaja Stephen McNally aloitti valokuvauksen vasta 8 vuotta sitten. Nyt harrastuksessaan nopeasti edenneellä miehellä on kuitenkin jo oma mustavalkokuvien näyttely, jonka kuvissa käytetty pitkä valotusaika heijastelee kuvaajan taidokkaan maltillista otetta.

Lisätietoja

Sébastien Devaudin vinkit talvivalon hyödyntämiseen

Kuvat ovat yli 16 vuotta elokuvaohjaajana ja tuottajana työskennelleen Sébastien Devaudin suurin intohimo.

Lisätietoja

Nelson Lourenço ja "hymyilevät sielut"

Lue, kuinka hiljaisuuden ja "hymyilevien sielujen" etsiminen luo Nelsonin kuviin upeita tunnelmia.

Katso kuvat

Värejä kuvaamassa Quentin Caffierin kanssa

Canon Explorer -kuvaaja Quentin Caffier työskentelee Pariisissa osana Five Monkeys Studio -ammattitaiteilijaryhmää.

Katso kuvat

Nopean toiminnan kuvaaminen

Slovenian Bledistä kotoisin oleva urheilukuvaaja Samo Vidic aloitti kuvausharrastuksensa 17-vuotiaana.

Katso kuvat

Syksyisen valon valjastaminen

Syksyn värien ilmestyessä maisemaan on aika ottaa kamera mukaan kävelylle.

Katso kuvat

Canon Explorer Clive Booth

Clive Booth on muoti-, kauneus ja muotokuvaaja sekä elokuvantekijä. Hänen omaleimainen tyylinsä perustuu ympäristön valon tarkkaan käyttöön, joka luo kuviin tunnelmallisen, intiimin ja eteerisen sävyn.

Katso kuvat

Suosikkimme lukijoiden kuvista

Katso suosikkimme Galleriaan ladatuista kuvista, jotka esittävät tämän kuukauden teeman mukaisesti Minun kaupunkiani. Jokainen kuva antaa katsojilleen silmäyksen ainutlaatuisesta hetkestä tai tunteesta ja kertoo unohtumattomasta kokemuksesta.

Katso kuvat

Lisää kuviin eloa ottamalla mukaan ihmisiä

Norjalaiskuvaaja Johnny Haglundia ovat aina viehättäneet syrjäiset, villit ja salaperäiset paikat. Hän opiskeli aikoinaan mekaanikoksi mutta tajusi pian, ettei häntä ollut tarkoitettu tekemään töitä neljän seinän sisällä.

Katso kuvat

Täydellisiä muotokuvia, Christian Anderl

Katso kuvat

Ajoitus on kaiken A ja O - Eddie Keogh

Lisätietoja

Meri- ja toimintakuvaaja Steve Deer

Lisätietoja

Franco Banfi: Haiden perässä

Palkittu Canon Explorer -luontokuvaaja Franco Banfi kertoo intohimostaan vedenalaiskuvaukseen ja siitä, miltä tuntuu tähdätä huippuotokseen sinihaita kuhisevassa meressä.

Lisätietoja

Abstrakti kuvaaminen

Lisätietoja

Opi

Kuvausoppaidemme avulla saat Canon-tuotteistasi enemmän irti.

Ota parempia muotokuvia

Katso kuvat

Vie toimintakuvaus uudelle tasolle

Lisätietoja

Lähikuvaus

Syksyisin ja talvisin päivät ovat lyhyitä ja hämäriä ja sääolot vaihtelevat, mutta makrokuvaus onnistuu yhtä hyvin sisällä kuin ulkonakin.

Lisätietoja

Luonto ja eläimet

Keskeisiä asioita luontokuvauksessa ovat eläinten käyttäytymisen ymmärtäminen ja tilanteeseen sopivien välineiden käyttäminen.

Lisätietoja

Toimintakuvaus

Lisätietoja

Liikkeen vangitseminen

Lisätietoja

Beno Saradzic: Muuttuvien kaupunkien ikuistaminen

Lisätietoja

Oma profiili

More info

Pysy ajan tasalla

Tulossa seuraavaksi: Näe maailma ilman etsintä.

Tilaa uutiskirje