alt text goes here

NEXT YEAR IS COMING.
BE READY WITH AN OPEN HEART.

Mitä tapahtuu, kun kahdeksan toisilleen täysin tuntematonta henkilöä altistetaan erilaisille kuville? Reagoivatko he samalla tavalla tunnepohjaisesti sekä fyysisesti?

Tieteelliset havainnot ja kokeet osoittavat, että fyysinen reaktio tapahtuu ennen kognitiivista arviointia ja kokemusta - mikä tarkoittaa, että sydämesi reagoi emotionaalisesti ennen aivojasi. Joten, riippumatta siitä, millaisia taustamme, uskomuksemme, mielipiteemme, uskontomme sekä poliittiset näkökulmamme ovat, fyysiset reaktiomme visuaalisiin ärsykkeisiin, kuten valokuviin, osoittavat meidän todelliset tunteemme.

Tämänhetkisen kokeilun tarkoituksena on osoittaa, vastaako koehenkilö fyysisesti voimakkaammin arkisiin kuviin, riippumatta heidän tunteellisista sekä kokemusperäisistä mieltymyksistä.

Näiden tieteellisten oppien pohjalta Canon halusi testata, voisiko valokuva yhdistää vieraita, joiden tunnearvot ovat samat, altistuessa moneen kuvaan. Halusimme saada heidät miettimään valokuvan sekä tarinan merkitystä. Jos emme jaa valokuvia, emme voi kertoa tarinaamme.

TUTUSTU JA IHASTU

Canonilla on ainutlaatuisia sekä inspiroivia edustajia ympäri pohjoismaata ja he päivittävät sosiaalisia medioitaan aktiivisesti vaikuttavilla kuvillaan. Kurkista heidän tarinoihinsa ja inspidoidu!

PASI SALMINEN
Canon Nordic Photographers

Intohimoisen sekä toimintaa rakastavan Pasin valokuvausura sai alkunsa jo 90-luvulla. Lumen sekä toiminnan keskellä viihtyvä Pasi on onnellisimmillaan touhutessa kamera kädessä. Still-kuvien, oli se sitten korujen, lentokoneiden tai ihmisten, kuvaaminen on myös Pasin mieleen.

Lue lisää Pasista

pasi_salminen800x1067.jpg

ANNIKA OLLILA
Blogger & Instagrammer

Annika Ollila on suomalainen Bloggaaja sekä Instagrammaaja. Instagramissa Annikalla on liki 100 tuhatta seuraajaa ja blogissaan Annika kirjoittelee kiireisestä mutta loistokkaasta elämästään. Annika viihtyy matkustellessa ja ikuistaa matkansa mieluiten sosiaaliseen mediaan muille inspiraatioksi sekä jaettavaksi. Annika inspiroi seuraajiaan ainutlaatuisella tyylillään sekä positiivisella asenteellaan.

Tutustu Annikaan

pasi_salminen800x1067.jpg
  • Canon
  • ...
  • Be ready for surprises