Canonin Workflow Program -työnkulkuohjelman tulokset

Työnkulkuympyrää voidaan käyttää määritystyökaluna, jonka avulla voidaan analysoida asiakkaan painatusoprosessit (niiden osuus on tavallisesti yli 90 % tulostuksen kokonaiskustannuksista). Vasta arvioinnin jälkeen aletaan etsiä sopivia tuotteita ja ratkaisuja.

Kussakin ympyrän viidessä osassa voit itse määrittää, mitä pidät tärkeänä oman liiketoimintasi menestykselle.


Tuotannon työnkulku

Tässä osassa autamme määrittämään, mikä erottaa yrityksesi muista tai lisää sen kilpailukykyä ja määritämme yrityksen keskeisimmät alueet ja tärkeimmät mahdollisuudet.


Tiedonhallinta

Tehottomuus ja virheet tässä tuotannon vaiheessa vaikuttavat haitallisesti työn tuottavuuteen. Yhdistämällä kirjanpidon ja laskutuksen, tuottavuuden mittaamisella ja tehokkaalla asiakirjojen arkistoinnilla voit saada parhaan mahdollisen voiton ja menestyä taloudellisesti.


Työn vastaanotto

Tässä osassa selvitetään, miten tulostustyöt ja niihin liittyvä tieto saadaan loppukäyttäjiltä mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti. Siinä kartoitetaan parannusta kaipaavia alueita, tehokkuuden keskittymistä ja asiakaspalvelun parantamiseen liittyviä asioita.


Viimeistely

Kun työ on valmis, on ensiarvoisen tärkeää maksimoida tuotto tulostamalla ja viimeistelemällä työ ammattimaisesti ja mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi tuotantolaitteilla. Voimme auttaa sinua tunnistamaan alueet, joilla suorituskykyä on mahdollista parantaa.


Prosessi

Olipa kyseessä mikä tahansa tuotantovaihe asiakirjojen luomisesta ja muokkaamisesta niiden vedostukseen ja hyväksymiseen, tuotantoprosessin viivästymisestä saattaa olla paljon haittaa. Paranna tehoa ja joustavuutta vähentämällä näihin vaiheisiin käytettyä aikaa.

 

Take advantage of Canon's Workflow Program today by contacting your  local sales office .

spacer
					image