Vuoden Hääkuva 2009

Hääkuvat kertovat yhä enemmän hääparin persoonallisuudesta, harrastuksista ja haaveista. Ulvilalaisen muotokuvaaja Arto Helinin omaleimainen kilpailutyö vakuutti raadin ja voitti Vuoden Hääkuva 2009 -kilpailun. Fantasiakuva Hard Love henkii urbaania ja rösöistä tunnelmaa hääparin toiveiden mukaan.

Vuoden Hääkuva 2009: Hard Love. Kuvaaja Arto Helin, Studio Arto Helin, Ulvila

Vuoden Hääkuva 2009

Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestää HÄÄT-lehti yhteistyössä Suomen Canonin ja Color-Kolmion kanssa. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen häämuotokuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien osaajien työtä tunnetuksi suomalaiselle yleisölle. Kilpailu on jaettu kolmeen sarjaan, jotka ovat Miljööhääkuva, Studiohääkuva ja Fantasiahääkuva.

Kuvia arvosteleva raati valitsi kustakin sarjasta voittajan ja lisäksi kaksi kunniamaininnan saavaa kuvaa. Oman sarjansa voittaneiden kuvien joukosta valittiin kokonaiskilpailun voittaja, Vuoden Hääkuva. Vuoden Hääkuva 2009 ‑kilpailuun kuvaajat lähettivät yhteensä 80 valokuvaa. Näistä 39 kuvaa osallistui miljöösarjaan, 18 studiosarjaan ja 23 fantasiasarjaan.

Katso sarjojen voittokuvat ja kunniamaininnat:
Miljööhääkuva
Studiohääkuva
Fantasiahääkuva

spacer
					image
  • Canon
  • ...
  • Vuoden Hääkuva 2009