legria wifi video cameras

LEGRIA Wi-Fi -videokamerat

Muodosta yhteys kätevästi langattomista Canon LEGRIA -videokameroista. Jaa videot jo kuvauspaikalla, suoratoista sisältöä ja käytä kameraa kauko-ohjauksella.

wireless hd video cameras

Langattomat HD-videokamerat käytössä

Katso video

Videoiden suoratoisto

Tarkkaile kotiasi suoratoistamalla videokuvaa eri huoneista etänä Android-¹ ja iOS-laitteisiin¹. Voit aloittaa tallennuksen ja säätää zoomausta, vaikka et olisi itse kotona². Aloita lataamalla maksuton CameraAccess Plus -sovellus.

Lataa CameraAccess Plus -sovellus (Android)

Lataa CameraAccess Plus -sovellus (iTunes)

live video streaming

Wi-Fi-kauko-ohjaus

Voit ohjata LEGRIA Wi-Fi -videokameran kuvausta näytöllä etänä älypuhelimen tai tablet-laitteen kautta. Kuvaus onnistuu näin myös ahtaissa tiloissa, joissa kameraa on hankala käsitellä.

legria wifi remote

Etäselaus

Katsele videoleikkeitä videokamerasta langattomasti älypuhelimen tai tablet-laitteen kautta Canon Camera Connect -sovelluksella2. Katso suosikkivideoitasi suoraan laitteesta2 ja jaa ne kätevästi verkossa.

Lataa Canon Camera Connect -sovellus

camera connect app

Jaa kuvasi helposti

Siirrä uusimmat videosi langattomasti Wi-Fi-videokamerasta² Connect Station CS100 -asemaan ja katsele niitä Full HD -laatuisina televisiosta tai jaa ne ystäviesi kanssa verkossa.

Lue lisää Canon Connect Station CS100 -asemasta

connect station cs100

Jaa videot suoraan internetiin

Voit ladata videosi kätevästi suoraan internetiin ilman tietokonetta. Yhdistä vain ensin videokamera Wi-Fi-kotiverkkoosi* ja jaa sitten videoita YouTubeen, Facebookiin, Twitteriin ja sähköpostiin.

* Suoraan Internet-jakamiseen ja palvelimen kautta lähettämiseen tarvitaan image.canon -tili. image.canon -palvelua ei ehkä tueta joissakin maissa tai joillakin alueilla. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/cig.

1 Tuetut käyttöjärjestelmät: Android 2.3–4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Toimintaa ei taata kaikissa laitteissa.
2 Pois lukien LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini ja LEGRIA mini X. Etävalvontaa varten tarvitset myös internet-yhteyden, UPnP-yhteensopivan reitittimen ja tuen globaalille IP-osoitteelle.

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Android™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.