hero
alt text goes here

MONIPUOLISET
VIDEOKAMERAT

Pienikokoiset, kevyet ja monipuoliset videokamerat sopivat erilaisiin erikoiskuvaustarpeisiin.

Erittäin monikäyttöinen, useita liitäntöjä

Näissä uskomattoman monipuolisissa monitoimivideokameroissa on korkea kuvanlaatu ja joustavat asennus-, kokoonpano- ja ohjausmahdollisuudet. Ne lisäävät uusia ulottuvuuksia esimerkiksi luontokuvaukseen, livenäytösten kuvaamiseen, studio- ja etäkuvaukseen sekä valvontaan.

feature

ME20F-SHN

Tällä ammattilaistason verkkokameralla voi kuvata Full HD -värivideota lähes täysin pimeässä, sillä siinä on täysikokoinen 2,26 megapikselin CMOS-kenno ja sen suurin ISO-arvo on 4 miljoonaa.

feature

Koko valikoima

Luovia vaihtoehtoja

Laajenna luovuutesi rajoja: EF-kiinnityksen ja Cinema Lock -lukituksen ansiosta voit käyttää useita erilaisia Canonin EF/EF-S-objektiiveja. Helppo integroida työnkulkuihin monipuolisten liitäntöjen*, kuten HDMI out, Genlock ja 3G/HD-SDI, avulla.
*Vaihtelee mallin mukaan

Creative configurations

Monipuoliset kauko-ohjausliitännät

Säädä ja ohjaa kameraa juuri niin kuin haluat useiden kauko-ohjausliitäntöjen* avulla – mukaan lukien 2,5 mm:n liitäntä, RS422-liitäntä ja Ethernet-liitäntä.
*Vaihtelee mallin mukaan

Multi control interface

Pieni ja monipuolinen

Nämä pienet ja kevyet kamerat voi kiinnittää sekä ylä- että alapuolelta, joten ne on helppo asentaa hankaliinkin paikkoihin. Ne sopivat erinomaisesti erikoiskuvaukseen ainutlaatuisten ominaisuuksiensa*, kuten erittäin suuren ISO-herkkyyden, infrapunakuvauksen, Ethernet-liitännän ja edistyksellisen automaattitarkennuksen, ansiosta.
*Vaihtelee mallin mukaan

Small and flexible

Katso myös

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Tutustu ammattilaisille tarkoitettuihin Canonin videokameroiden ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin

Canonin ammattitason laitteet ja ratkaisut auttavat elokuvantekijöitä vapauttamaan luovuutensa – niillä on kuvattu omaperäisiä indie-dokumentteja, koukuttavia draamasarjoja ja palkittuja kokoillan elokuvia.

Ota yhteyttä Canoniin