Canon on antanut henkilökohtaisia FC-1, FC-2 ja FC-22 -kopiokoneitaan koskevan tuotetarkastuskehotuksen

Canon Inc. on antanut 18.1.2007 tuotetarkastuskehotuksen, joka koskee seuraavia vuosina 1990 – 1994 valmistettuja ja markkinoille tuotuja henkilökohtaisia kopiokoneita: FC-1, FC-2 ja FC-22.

Tarkastuskehotus on annettu Japanissa marraskuussa 2006 sattuneen tapauksen johdosta. Yllä mainituissa kopiokonemalleissa käytettyjen piirilevyjen pinnalla saattaa syntyä oikosulkua vastaava ilmiö, kun esimerkiksi pöly tai kosteus muuttuu sähköä johtavaksi sellaisella alueella, jossa alunperin sähkövirtausta ei pitänyt olla lainkaan. Ilmiöstä saattaa olla seurauksena savua tai palo. Simulointitestien mukaan palo ei pääse leviämään koneen ulkopuolelle, sillä kone on vuorattu palonkestavällä materiaalilla.

Huolimatta siitä, että kyseessä olevat kopiokonemallit ovat vähintään 13 vuotta vanhoja eikä Euroopassa ole raportoitu ainoatakaan tällaista tapausta, Canon haluaa ennaltaehkäistä niiden syntymisen. Tarjoamme kaikille, joilla on käytössään jokin edellä mainituista kopiokonemalleista, mahdollisuuden tarkastuttaa koneensa maksutta Canonin palvelukeskuksessa Göteborgissa. Toimintaohjeet saatte palvelukeskuksesta joko sähköpostitse tai puhelimitse:

Canon Nordic RCC Göteborg
sähköposti: CustservNordicRCC@canon-europe.com
puhelin: +46 31 720 3480

Lisätietoa saatte myös helpdeskistämme, puh. 020 366 466, paikallispuhelun hinnalla.

Pahoittelemme asiakkaillemme tarkastuksesta koituvaa vaivaa. Tuotteidemme käyttäjien turvallisuus ja tyytyväisyys on meille ykkösasia. Nyt ja tulevaisuudessa.

spacer
					image