Transform, digital transformation and business process management

Nopeampaa ja fiksumpaa työntekoa

Haasteet

Manuaaliset prosessit heikentävät tuottavuutta ja tukahduttavat kasvun. Tällöin yrityksesi ei pysty vastaamaan toimitusaikoja, hallintokuluja ja asiakirjaprosessien tietoturvaa koskeviin haasteisiin.

Digitalisoimalla liiketoimintaprosessien hallinnan tärkeimmät osa-alueet voit kuitenkin tehostaa työskentelyä. Mahdollisia tapoja on monenlaisia – kuten tekniikoiden integrointi, palveluiden hallinta ja asiakirjaprosessien ulkoistaminen Canonille.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Asiakastarina

Lue, miten Canon auttoi asianajotoimisto DWF:ää tehostamaan tiedonkulkua eri toimipisteiden välillä, pienentämään kustannuksia ja parantamaan tietoturvaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme uudistaa liiketoimintasi täysin

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Laskujen käsittely

laskujen käsittely
Laskujen manuaalinen käsittely voi olla tehotonta ja siinä voi herkemmin sattua virheitä, mikä on kallista ja aikaa vievää. Meidän laskujen käsittelyratkaisulla voit hallita kassavirtaasi, mikä säästää aikaasi ja antaa sinulle mielenrauhan.

Hankinnasta maksuun

Hankinnasta maksuun
Tehottomilla paperipohjaisilla prosesseilla ei ole riittävää läpinäkyvyyttä, jota tarvitaan rahojen hallintaan. Paranna kulujen ja kassavirran hallintaa panostamalla sujuvaan digitaaliseen järjestelmään, joka takaa erinomaisen kassavirran läpinäkyvyyden.

Henkilöstöprosessien sähköistäminen

Henkilöstöprosessien sähköistäminen
Manuaalinen henkilöstöasiakirjojen käsittely voivat hidastaa toimintaa. Paranna tuottavuutta ja pienennä kustannuksia: korvaa manuaaliset henkilöstöprosessit nopeammilla, automaattisilla prosesseilla, jotka parantavat hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä.

Julkishallinnon sähköinen arkistointi - Canon Säilö

Arkistolaitoksen SÄHKE2 normit ohjaavat julkishallinnon asiakirjojen hallintaa. Jos julkishallinnon toimija haluaa säilyttää muuttumatonta tietoa puhtaasti digitaalisessa muodossa, on arkistointijärjestelmän oltava SÄHKE2 sertifioitu. Kun halutaan arkistoida pitkäaikaisesti ja turvallisesti tietoa, jota ei enää käsitellä tai muokata, on Canon Säilö oikea ratkaisu.
Lue lisää   Ota yhteyttä

3D-tulostus

laskujen käsittely
Nopeuta tuotekehitystä ja tuotteiden markkinoille tuontia 3D-tulostettujen prototyyppien avulla sekä nopeuta siirtymistä tuotekehittelystä tuotantoon 3D-tulostuksen avulla.

Kirjanpitoaineiston arkistointi

tilausten toimittaminen
Digitaalinen arkistointi on järkevä tapa säilyttää kirjanpitoaineisto. Pääset eroon tilaa vievistä mappirivistöistä ja aikaa vievästä paperien etsimisestä. Digitaalisuuden puolesta puhuvat myös monipuoliset aineistohaut, esimerkiksi asiakirjan tyypin, päivämäärän tai kirjanpitomerkinnän perusteella.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Sähköinen allekirjoitus

Canon sähköisen allekirjoituksen ja arkistoinnin työnkulku on ratkaisu, jonka avulla erilaisten asiakirjojen kuten sopimusten ja usean henkilön allekirjoitusta vaativien dokumenttien käsittely ei enää vaadi papereiden kuljettamista tai postittamista paikasta toiseen. Työnkulun avulla kaikki tapahtuu sähköisesti ja lähes automaattisesti.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Toimintajärjestelmä

Canon Toimintajärjestelmä on dokumentinhallinnan ja työnkulun ratkaisu. Järjestelmän avulla on helppo varmistaa ajantasainen tiedonjakelu ja noudattaa prosessien mukaista toimintaa kautta organisaation.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Prosessin- ja tiedonhallinnan ratkaisut