no business
Transform, digital transformation and business process management

Nopeampaa ja fiksumpaa työntekoa

Haasteet

Manuaaliset prosessit heikentävät tuottavuutta ja tukahduttavat kasvun. Tällöin yrityksesi ei pysty vastaamaan toimitusaikoja, hallintokuluja ja asiakirjaprosessien tietoturvaa koskeviin haasteisiin.

Digitalisoimalla liiketoimintaprosessien hallinnan tärkeimmät osa-alueet voit kuitenkin tehostaa työskentelyä. Mahdollisia tapoja on monenlaisia – kuten tekniikoiden integrointi, palveluiden hallinta ja asiakirjaprosessien ulkoistaminen Canonille.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Asiakastarina

Lue, miten Canon auttoi asianajotoimisto DWF:ää tehostamaan tiedonkulkua eri toimipisteiden välillä, pienentämään kustannuksia ja parantamaan tietoturvaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme uudistaa liiketoimintasi täysin

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Hankinnasta maksuun

laskujen käsittely
Paranna tuottavuutta vapauttamalla henkilöstöä vähäpätöisistä tehtävistä ja säästä rahaa minimoimalla viivästyskorot. Automaattisen laskujen käsittelyn ansiosta voit seurata laskujen tilaa tarkemmin ja tehdä faktoihin perustuvia päätöksiä.

Hankinnan optimointi

Sähköinen hankinta – hankinnasta maksuun
Canonin sähköisen hankinnan työkalujen avulla säästät rahaa ja vähennät jätettä. Kun ymmärrät ostokäyttäytymistäsi paremmin, pystyt myös välttämään toimitusketjuun liittyvät riskit sekä varmistamaan laki- ja sopimusvaatimusten täyttymisen.

Digitaaliset HR-prosessit

Henkilöstöprosessien sähköistäminen
Paranna tuottavuutta ja pienennä kustannuksia: korvaa manuaaliset henkilöstöprosessit nopeammilla, automaattisilla prosesseilla, jotka parantavat hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä. Arkistointia myöten sähköiset henkilöstöprosessit tekevät myös työntekijöiden arkaluonteisten tietojen käsittelystä tehokkaampaa ja turvallisempaa.

Julkishallinnon sähköinen arkistointi - Canon Säilö

Arkistolaitoksen SÄHKE2 normit ohjaavat julkishallinnon asiakirjojen hallintaa. Jos julkishallinnon toimija haluaa säilyttää muuttumatonta tietoa puhtaasti digitaalisessa muodossa, on arkistointijärjestelmän oltava SÄHKE2 sertifioitu. Kun halutaan arkistoida pitkäaikaisesti ja turvallisesti tietoa, jota ei enää käsitellä tai muokata, on Canon Säilö oikea ratkaisu.
Lue lisää   Ota yhteyttä

3D-tulostus

laskujen käsittely
Nopeuta tuotekehitystä ja tuotteiden markkinoille tuontia 3D-tulostettujen prototyyppien avulla sekä nopeuta siirtymistä tuotekehittelystä tuotantoon 3D-tulostuksen avulla.

Kirjanpitoaineiston arkistointi

tilausten toimittaminen
Digitaalinen arkistointi on järkevä tapa säilyttää kirjanpitoaineisto. Pääset eroon tilaa vievistä mappirivistöistä ja aikaa vievästä paperien etsimisestä. Digitaalisuuden puolesta puhuvat myös monipuoliset aineistohaut, esimerkiksi asiakirjan tyypin, päivämäärän tai kirjanpitomerkinnän perusteella.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Digitaalinen postinjakelu

Saapuvan postin lähetysmuodosta tai käsittelypaikasta riippumatta Canonin Digital Mailroom -ratkaisu nopeuttaa asiakkaille vastaamista ja keventää vaatimusten noudattamisen ja tiedonkäsittelyn rasitteita.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Sähköinen allekirjoitus

Canon sähköisen allekirjoituksen ja arkistoinnin työnkulku on ratkaisu, jonka avulla erilaisten asiakirjojen kuten sopimusten ja usean henkilön allekirjoitusta vaativien dokumenttien käsittely ei enää vaadi papereiden kuljettamista tai postittamista paikasta toiseen. Työnkulun avulla kaikki tapahtuu sähköisesti ja lähes automaattisesti.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Toimintajärjestelmä

Canon Toimintajärjestelmä on dokumentinhallinnan ja työnkulun ratkaisu. Järjestelmän avulla on helppo varmistaa ajantasainen tiedonjakelu ja noudattaa prosessien mukaista toimintaa kautta organisaation.
Lue lisää   Ota yhteyttä

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Prosessin- ja tiedonhallinnan ratkaisut