FESPA Digital 2016 ja luovien alojen tarjoamat mahdollisuudet

Luovat ja kulttuurialat kattavat 4,2 % Euroopan unionin bruttokansantuotteesta. Canon esitteli näiden kasvavien alojen potentiaalia suurkuvatulostukseen erikoistuneille painopalveluiden tuottajille FESPA Digital 2016 -tapahtumassa Art Hub -suunnittelustudion avulla.

Luovien alojen asiantuntijat puhuivat Canonin osastolla mahdollisuuksista, joita näillä kiinnostavilla markkinoilla on tarjota painopalvelujen tuottajille. Tiloissa oli esitteillä ammattivalokuvaaja, suunnittelija ja elokuvantekijä Clive Boothin töitä, joita oli painettu mainosjulisteisiin, akryylisiin pöytäpintoihin, taidejulisteisiin ja valokuvakirjoihin DreamLabo 5000 -laitteella. Näyttelyn tarkoituksena oli osoittaa, kuinka yksittäisistä projekteista voi johtaa monia erilaisia painotuotteita eri käyttötarkoituksiin.

Tapahtumassa nähtiin myös Océ Arizona 1280 XT- ja Océ Arizona 1280 GT -koneiden monipuolisia mallitöitä, kuten näyteikkunoiden grafiikoita, sisustustuotteita sekä muste- ja lakkakerrostekstuureilla kuvioitujen pakkausten prototyyppejä. Lisäksi tapahtumassa esiteltiin hiljattain lanseeratun imagePROGRAF PRO -sarjan ammattimaisia suurkuva-mustesuihkutulostimia, jotka takaavat laadukkaan tulostusjäljen, tulostusmateriaalien tehokkaan käsittelyn ja suuren tuotantokapasiteetin valokuva-, taide- ja tuotantoympäristöjen kasvaviin tarpeisiin.

Tapahtumassa julkaistiin myös Canonin Think Creative -opas, jossa perehdytään luoviin aloihin ja niiden kasvua ohjaaviin trendeihin, kuten digitalisaation, yksilöimisen ja mukauttamisen, 3D-tulostuksen sekä laajennetun todellisuuden mullistaviin vaikutuksiin. Painopalvelujen tuottajille esiteltiin monia tapoja hyödyntää luovan sektorin mahdollisuuksia, tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja tukea innovaatioita painopalveluiden kautta. Think Creative -oppaan voi ladata osoitteesta http://bit.ly/1TgyUjf.

Canon Euroopan suurkuvatulostimien markkinoinnista Euroopan alueella vastaava Mathew Faulkner toteaa:

Olipa yrityksesi tai toimialasi mikä tahansa, Canon voi auttaa liiketoimintasi menestyksen tielle. Mikään muu yritys ei voi tarjota vastaavaa, minkä mielestäni todistimme FESPA-tapahtumassa.

Tilaa oma kappaleesi!

Tilaa tästä Think Digitalin painettu tai sähköpostitse lähetettävä versio.