Océ Arizona 2200 -sarja lanseerattiin drupa 2016 -messuilla

Océ Arizona 1200 -sarja lanseerattiin onnistuneesti vuoden 2016 alussa, ja seuraavaksi Canon päätti julkistaa uuden Arizona 2200 -tasotulostinsarjan lanseerauksen drupa-messuilla (31.5.–10.6.2016, Düsseldorf). Uudet Arizona 2260- ja 2280-mallit korvaavat Arizona 600 -sarjan. Ne on kehitetty vastaamaan painopalvelujen tarjoajien tarpeeseen kasvattaa tuotantokapasiteettiaan, laajentaa painotuotevalikoimaansa ja nopeuttaa tuotantoaan laadusta tinkimättä.

Canon Euroopan suurkuvatulostimien markkinoinnista Euroopan alueella vastaava Mathew Faulkner sanoo:

Keskisuurten painopalvelujen tuottajien mahdollisuudet kasvattaa ja monipuolistaa toimintaansa ovat huomattavat. Laadukkaan tuotteen lisäksi menestyminen edellyttää kuitenkin myös nopeutta ja tehokkuutta, sillä asiakkaiden vaatimukset kehittyvät jatkuvasti. Océ Arizona 2200 -sarja tarjoaa joustavan ja skaalattavan ratkaisun, jonka avulla painaminen ja viimeistely sujuvat nopeasti ja laadukkaasti monille erilaisille materiaaleille. Näin painopalvelujen tuottajat voivat laajentaa tarjontaansa ja tuottaa huippulaadukkaita tuotteita nopeasti ja kustannustehokkaasti.

High Definition -tulostustila mahdollistaa pisteiden tarkan sijoituksen teollisuustulostuksessa. Lisäominaisuutena saatavien vaalean syaanin ja vaalean magentan lisääminen pehmentää värisiirtymiä, korostuksia ja vaaleita sävyjä, mikä on tärkeää valokuvien ja taideteosten tulostuksessa.

Tehokkaampi imujärjestelmä takaa oikeanlaisen värisekoituksen myös epätavallisen muotoisille, raskaille, sileille ja valmiiksi leikatuille jäykille materiaaleille. Uusi UV-valokovetusjärjestelmä puolestaan vähentää pintalämpöä tulostettaessa ohuille ja lämpöherkille kalvoille ja PVC-tarramateriaaleille. Monipuolinen Arizona 2200 -sarja mahdollistaa tulostuksen jopa 2,2 metriä leveille materiaalirullille ilman valvontaa.

Tilaa oma kappaleesi!

Tilaa tästä Think Digitalin painettu tai sähköpostitse lähetettävä versio.