Uusi Océ ColorStream 6000 Chroma

Drupa 2016 -messuilla lanseeratun ColorStream 6000 Chroman uudet Chromera-musteet takaavat erinomaisen väritarkkuuden, laajan väriavaruuden ja hyvän optisen tiheyden. Chromera-musteiden korkea pigmenttipitoisuus mahdollistaa kevyempien materiaalien käytön rullasyöttöisissä mustesuihkutuotantolaitteissa ilman huomattavaa läpikuultoa paperin toiselle puolelle. Painolaatu säilyy erinomaisena myös päällystämättömille tai mustesuihkukäsitellyille papereille painettaessa.

Mainospainatukseen tarkoitetuista painokoneista vastaava Peter Wolff Canon Euroopasta kommentoi:

Uuden ColorStream 6000 Chroman lanseeraus laajentaa johtavien, vaativaan väritulostukseen suunniteltujen rullasyöttöisten mustesuihkulaitteidemme tarjontaa. Kone on erittäin varteenotettava valinta painopalvelujen tuottajille, jotka vaativat järjestelmältä joustavuutta ja monipuolisuutta digitaalisen palvelutarjontansa laajentamiseksi.

Painokoneen tuotantonopeus on täysväripainatuksessa 48–127 metriä minuutissa ja lisäominaisuutena saatavassa mustavalkopainatuksessa jopa 150 metriä minuutissa Océ HeadSafe -tekniikka helpottaa vaihtoa mustavalko- ja täysväripainatuksen välillä, mikä tehostaa tuottavuutta ja vähentää hävikkiä. Jälki on tasaisen laadukasta ensimmäisestä sivusta lähtien.

ColorStream 3000- ja ColorStream 3000 Z -alustojen tavoin myös tässä mallissa on paperihävikkiä ehkäisevä aloitus- ja keskeytystoiminto sekä älykäs jälkikäsittelyliittymä, joka mahdollistaa pienten kirjapainoerien tehokkaan tuotannon eri sivupituuksilla ilman uudelleenkäynnistystä.

Tuottavuutta ja laatua tehostavat myös edistykselliset kuvankäsittelytekniikat ja uusi PreFire-toiminto, joka takaa pisaroiden tasaisen koon ja sijoittelun. Näiden innovaatioiden ansiosta uusi ColorStream 6000 Chroma tuottaa tasaisen mustepinnan suurille tiheille värialueille ja sopii vaativimpaankin mainospainokäyttöön.

Uusi malli jatkaa ColorStream-painokonesarjan menestystarinaa. Eri puolille Eurooppaa on asennettu jo yli 450 tämän tuoteperheen konetta. Lopuksi Wolff toteaa:

Uusi laite vahvistaa Canonin johtavaa asemaa tuotantotulostukseen tarkoitetun rullasyöttöisen mustesuihkuteknologian kehittäjänä. Se myös laajentaa yritysviestintä-, kustannus- ja mainospainatuskäyttöön tarkoitettujen tehokkaiden painokoneiden kattavaa valikoimaa entisestään.

Tilaa oma kappaleesi!

Tilaa tästä Think Digitalin painettu tai sähköpostitse lähetettävä versio.