Unleash Applications

Pysy määräajoissa Canonin UVgel-painoteknologialla

Eikö elämä olisikin paljon helpompaa, jos samalla teknologialla voisi painaa lähes mille tahansa materiaalille – erilaiset laatuvaatimukset huomioiden?

Canonin UVgel-teknologia auttaa hyödyntämään uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Teknologialla voi painaa julisteita, banderolleja, sisä- ja ulkokylttejä, myymälämateriaalia, mainostauluja, ikkunagrafiikkaa, siirtokuvia ja räätälöityjä tapetteja.

  • UVgel on matalan lämpötilan prosessi, jossa kovettamiseen käytetään LED-teknologiaa. Tämä ehkäisee tulostusmateriaalin vääristymistä ja mahdollistaa tulostamisen myös ohuille ja lämpöherkille materiaaleille.
  • UVgel-musteessa ei ole vettä, mikä vähentää merkittävästi tulostusmateriaalin turpoamista ja parantaa kuvan tasalaatuisuutta. Tämä varmistaa erinomaisen lopputuloksen tapettien kaltaisissa käyttötarkoituksissa, joissa yksittäisistä painotuotteista rakennetaan suurempi kokonaisuus.
  • Kestävät, haalistumattomat ja hyvin hankausta kestävät tulosteet sopivat erinomaisesti vaativaan ulkokäyttöön.
  • UVgel on hajutonta ja sisältää erittäin vähän VOC-yhdisteitä, joten tulosteet sopivat ihanteellisesti myös sisätiloihin.
  • UVgel-pisaran matala profiili tuottaa tasaisen tulostuspinnan, joka on helppo laminoida esimerkiksi kovan kulutuksen lattiakäyttöä varten.

Muuta samankaltaista sisältöä
When Good Enough Won't Do

TULOSTUS

Kun ”riittävän hyvä” ei riitä

Ilmoita kiinnostuksestasi

Tilaa tuoreimmat uutiset ja tuotetiedot Canonin UVgel-painoteknologiasta

Liity täällä