imaging-for-empowerment

Tarinan voima

Tarinankerronnan voima saa aikaan myönteisiä muutoksia.

Tarinankerrontaa

Kansainvälisenä kuvausratkaisujen tarjoajana, tarjoamme mahdollisuuksia uudelle sukupolvelle – voimme auttaa heitä kehittämään taitojaan, löytämään intohimon kuvaamiseen ja kannustamaan heitä kertomaan oma tarinansa visuaalisen tarinankerronnan voimalla.


Autamme heitä herättämään piilevät kykynsä, löytämään työkalut ja keinot, joilla he voivat jakaa tarinansa maailmalle luodakseen uusia mahdollisuuksia sekä itselleen että yhteisöilleen.

Uusimmat tarinat

Nuorten tukeminen

Tarinassa on voimaa. Visuaalisen tarinankerronan avulla tavoitat yleisön helpommin ja saat heidät tutustumaan maailmaasi. Katso seuraavat videot ja tutustu Nuorten ohjelmaan, jonka tarkoituksena on antaa nuorille visuaalinen ääni kertoa globaaleista kestävän kehityksen tavoitteista (SDGs), ja Miraishaan, joka edistää työpaikkojen luomista ammattivalokuvaajille ja painoalan työntekijöille kouluttamalla nuoria Afrikassa.

young-people-programme

Tarinan voima -galleria

Katso vaikuttavia kuvia Canonin kansainvälisiltä työpajoilta.

Näytä kuvat

TapahtumakalenteriCanonin tapahtumat kannustavat ihmisiä ympäri maailman luomaan ja jakamaan tarinoita, jotka auttavat heitä parantamaan elinolosuhteitaan ja kehittämään asuinyhteisöjään.

Teemme yhteistyötä maailman johtavien valokuvajournalismin ohjelmien kanssa. Ohjelmat tuovat yhteen tärkeät tarinat ja niiden kertojat, ja meidän tavoitteenamme on kehittää ja kannustaa tulevaisuuden valokuvajournalisteja.

canon-pro-visa

Visa pour l’image

Canon on tukenut Visa pour l’imagea – yhtä maailman johtavista valokuvajournalismin festivaaleista – jo yli 30 vuoden ajan. Tarjoamme viikon mittaisia kursseja media-alan opiskelijoille Euroopassa, ja autamme heitä kertomaan tarinoita esimerkiksi konflikteista, luonnosta, ihmisistä ja ympäristöstä.

Lue lisää

opening-world-press-photo

World Press Photo

Canon on tukenut World Press Photoa 26 vuoden ajan. 25 näistä vuosista olemme sponsoroineet Joop Swart Masterclassia auttaaksemme lahjakkaiden tarinankertojien löytämisessä. Muutokseen myötävaikuttavien vahvojen tarinoiden kertojille tarjoamme lisäksi mahdollisuuden toimia lähettiläänä vuoden ajan.

Lue lisää