Aiotko päivittää käyttö- järjestelmäsi?

Jos suunnittelet päivittäväsi tietokoneesi käyttöjärjestelmän Windows XP:stä uudempaan, lue tällä sivulla olevat tärkeät yhteensopivuustiedot.

Jos käytät Canon-tuotetta Windows XP -käyttöjärjestelmässä, seuraavassa on tärkeitä tietoja:

Microsoft on ilmoittanut lopettavansa Windows XP -käyttöjärjestelmän tuen 8.4. 2014 alkaen. Lisätietoja on Microsoftin sivustossa. Jos päätät päivittää käyttöjärjestelmäsi tämän ilmoituksen jälkeen, tarkista, että käyttämäsi Canon-tuotteet ovat yhteensopivia uuden käyttöjärjestelmän kanssa.

Valitse seuraavasta sopiva tuoteryhmä ja tarkastele tuotteita, joilla on tukirajoituksia Windows 7-, Windows 8- tai Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän kanssa. Voit myös tarkistaa käyttöjärjestelmien yhteensopivuussivullamme olevasta luettelosta tuotteiden ja käyttöjärjestelmien yhteensopivuuden.

Tuotteet, jotka tukevat Windows 7 -järjestelmä, mutta eivät Windows 8- tai 8.1-järjestelmää

Tuotteet, jotka tukevat 32-bittistä, mutta eivät 64-bittistä Windows 7 -järjestelmää, eivätkä Windows 8- tai 8.1-järjestelmää

Tuotteet, jotka tukevat Windows 7 -järjestelmä, mutta eivät Windows 8- tai 8.1-järjestelmää

Tuotteet, jotka eivät tue Windows 7-, Windows 8- tai 8.1-järjestelmää

Tuotteet, jotka tukevat 32-bittistä, mutta eivät 64-bittistä Windows 7 -järjestelmää, eivätkä Windows 8- tai 8.1-järjestelmää

Tuotteet, jotka tukevat Windows 7 -järjestelmä, mutta eivät Windows 8- tai 8.1-järjestelmää

Tuotteet, jotka eivät tue Windows 7-, Windows 8- tai 8.1-järjestelmää