MAXIFY GX -sarja – Tulostuspään vaihtaminen

<Erittäin tärkeää!>

Tee tämä toimenpide vain, kun vaihdat tulostuspään. Älä tee seuraavia toimenpiteitä muusta syystä, sillä se voi vaurioittaa laitetta.

・Älä vaihda tulostuspäätä, kun laitteen virta on katkaistu.
・Älä katkaise laitteesta virtaa tulostuspään vaihdon aikana.
・Tulostuslaatu käytetyn tulostuspään poistamisen ja uudelleenasennuksen jälkeen ei ole taattu.
・Jos hukkavärisäiliön kapasiteetti ei riitä, tulostuspäätä ei voi vaihtaa.
・Joitakin ongelmia ei ehkä voi ratkaista vaihtamalla tulostuspään.
・Pyri välttämään käsien likaantumista musteesta.

HUOMAUTUS: Tulostuspään vaihto kestää noin 15 minuuttia.

1. Kytke kameraan virta.

GX6000-/GX6500-/GX7000-sarja

GX3000-sarja

GX4000-sarja

GX5000-sarja

2. Aseta laite tulostuspään vaihtotilaan.

<GX3000-sarja>

1. Paina aloitusnäytön painiketta (Home) kerran ja pidä pysäytyspainiketta (Stop) painettuna vähintään viiden sekunnin ajan.

2. Näytössä näkyy ilmoitus: .

Paina OK-painiketta.

▶ Noudata alla olevia paneelia koskevia ohjeita.

<GX5000-sarja>

1. Paina [Back/Paluu] -painiketta kerran ja pidä [Stop/Pysäytä] -painiketta painettuna vähintään viiden sekunnin ajan.

2. Näkyviin tulee ilmoitus ”Käsitellään…”. Odota, että seuraavat ohjeet näkyvät muutaman minuutin ajan.

▶ Noudata alla olevia paneelia koskevia ohjeita.

<GX4000-, GX6000-, GX6500- ja GX7000-sarjat>

1. Paina [Home/Koti] -painiketta kerran ja pidä [Stop/Pysäytä] -painiketta painettuna vähintään viiden sekunnin ajan.

2. GX4000-sarja

3. GX6000-/GX6500-/GX7000-sarja

4. Seuraavassa näytössä näkyy huomautuksia. Vahvista ne ja valitse Kyllä.

5. Odota, että seuraavat ohjeet näkyvät muutaman minuutin ajan.

▶ Noudata alla olevia paneelia koskevia ohjeita.

3. Avaa kansi/skannausyksikkö.

GX3000-/GX4000-sarja

GX6000-/GX6500- ja GX7000-sarjat

GX5000-sarja

4. Irrota hukkavärisäiliö (vain GX3000- ja GX4000-sarja).

5. Irrota tulostuspää varovasti.

6. Vedä uusi tulostuspää varovasti ulos pakkauksestaan.

7. Aseta tulostuspää tulostuspään pidikkeeseen rauhallisesti ja turvallisesti niin, että tulostuspää ei kosketa ympärillä olevia laitteen osia.

8. Asenna hukkavärisäiliö (vain GX3000- ja GX4000-sarja).

9. Odota muutama minuutti skannausyksikön/kannen sulkemisen jälkeen. Kun aloitusnäyttö tulee näkyviin, tulostuspään vaihto on valmis.

GX3000-/GX4000-sarja

GX5000-sarja

GX6000-/GX6500- ja GX7000-sarjat

*Vapauta lukitussalpa nostamalla kantta/skannausyksikköä hieman ylöspäin, ja laske sitten kansi/skannausyksikkö alas.