MAXIFY-tulostimien tukisivusto

Lataa ohjaimia, ohjelmistoja, laiteohjelmistoja sekä käyttöoppaita ja hyödynnä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Valitse MAXIFY-tulostimesi tai -monitoimilaitteesi alla ja lataa uusimmat ohjelmistot, oppaat, ohjaimet ja laiteohjelmistot. Lisäksi voit lukea vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä MAXIFY-tuotettasi koskevia tärkeitä ilmoituksia.