Speedlite-salamalaitteiden tukisivusto

Speedlite Range Image

Lataa ohjaimia, ohjelmistoja, laiteohjelmistoja sekä käyttöoppaita ja hyödynnä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Valitse Speedlite-salamalaitteesi alla ja lataa uusimmat ohjelmistot, oppaat, ohjaimet ja laiteohjelmistot. Lisäksi voit lukea vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä Speedlite-tuotettasi koskevia tärkeitä ilmoituksia.

Valitse tuotesivulla haluamasi sisältötyypin välilehti.

Tarvitset ehkä myös

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Canon ID

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Huolto

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.

Feedback