PIXMA MX924 -tulostimen Google Cloud Print -määritysopas

Google Cloud Print -palvelusta tulostuksen vaatimukset

1. Sinulla on oltava aktiivinen Google-tili, jonka kautta tulostin voidaan rekisteröidä Google Cloud Print -palveluun. Määritysten tekemiseen tarvitaan tilin käyttäjänimi ja salasana. Jos sinulla ei ole aktiivista Google-tiliä, siirry Google-tilin rekisteröintisivulle ja luo tili näytön ohjeiden mukaisesti.
  2. Tulostin on yhdistettävä internetiin ennen Google Cloud Print -palvelun käyttämistä. Jos tarvitset apua yhteyden määrittämisessä, lue PIXMA MX924 -tulostimen langattoman yhteyden määritysopas.

Lue Tulostimen rekisteröinti- tai Tulostimen rekisteröinnin poistaminen -välilehdestä lisätietoja toiminnoista.

Tulostimen rekisteröinti

Rekisteröi tulostin Google Cloud Print -palveluun seuraavien ohjeiden mukaan
  1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.

2. Paina [Menu/Valikko]-painiketta [MASTER] Picture_PIXMA MX524 Google Cloud Print Menu button

3. Valitse nuolipainikkeilla [Web Service/Verkkopalvelu] ja valitse [OK].

4. Kun näyttöön tulee [Web service setup/Verkkopalvelun asetukset], valitse [OK].

5. Valitse nuolipainikkeilla [Cloud Settings/Pilvipalvelun asetukset] ja valitse [OK].

6. Valitse [Google Cloud Print Setup/Google Cloud Print -määritykset] ja valitse sitten [OK].

7. Valitse [Register with Google Cloud Print/Rekisteröidy Google Cloud Print -palveluun] ja valitse [OK].

8. Kun näyttöön tulee [Register this printer with Google Cloud Print?/Rekisteröidäänkö tulostin Google Cloud Print -palveluun?], valitse [Yes/Kyllä] ja sitten [OK].

9. Valitse Google Cloud Print -palvelun tulostusasetuksille haluamasi kieli ja valitse [OK].

10. Tulosta todennussivu valitsemalla [OK]. Varmista, että tulostimeen on lisätty tavallista A4-paperia.
    Todennussivu tulostuu, ja tulostimesi kysyy, onnistuiko sivun tulostaminen. Jos sivu tulostui oikein, valitse [<Yes/Kyllä>] ja sitten [OK]. Jos sivu ei tulostunut oikein, tulosta se uudelleen valitsemalla [<No/Ei>].

11. Tulostetulla todennussivulla näkyy tulostimen URL-osoite alla merkityssä kohdassa. Kirjoita tämä URL-osoite verkkoselaimen osoiteriville. Voit myös lukea QR-koodin älypuhelimen tai tabletin QR-viivakoodinlukijasovelluksella.
    [MASTER] Picture_PIXMA MG4240 Google Cloud Print Setup Authentication Page

12. Sinua pyydetään kirjautumaan Google-tiliisi Google-sähköpostiosoitteella ja -salasanalla ennen tulostimen rekisteröintiä Google Cloud Print -palveluun. Toiminto on tehtävä 14 minuutin kuluessa. Jos toimintoa ei tehdä 14 minuutin kuluessa, vaiheet 1–10 on toistettava.
    [MASTER] Picture_PIXMA MG4240 Google Cloud Print Setup Sign In Page

13. Kun tulostin on rekisteröity Google-palvelimeen, tulostimen näyttöön tulee seuraava viesti:
    Registration with Google Cloud Print completed. (Google Cloud Print -palveluun rekisteröinti onnistui.)
    Email (Sähköposti)
    &lt;sähköpostiosoite&gt;@gmail.com
    Printer name (Tulostimen nimi)
    Canon MXxxx series_xxxxxx

Päätä rekisteröinti valitsemalla [OK].

14. Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Menu/Valikko]-painiketta [MASTER] Picture_PIXMA MX524 Google Cloud Print Menu button.
PIXMA MX924 -tulostimen rekisteröinti on nyt valmis, ja tulostuksen tulostimellasi Google Cloud Print -palvelun kautta pitäisi nyt onnistua. Jos Google Cloud Print -palvelun määrityksessä on edelleen ongelmia, kysy meiltä lisäohjeita.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Tulostimen rekisteröinnin poistaminen

Jos et enää halua käyttää tulostintasi Google Cloud Print -palvelun kautta, voit poistaa tulostimen rekisteröinnin seuraavien ohjeiden mukaisesti:
  1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.

2. Paina [Menu/Valikko]-painiketta [MASTER] Picture_PIXMA MX524 Google Cloud Print Menu button

3. Valitse nuolipainikkeilla [Web Service/Verkkopalvelu] ja valitse [OK].

4. Kun näyttöön tulee [Web service setup/Verkkopalvelun asetukset], valitse [OK].

5. Valitse nuolipainikkeilla [Cloud Settings/Pilvipalvelun asetukset] ja valitse [OK].

6. Valitse [Google Cloud Print Setup/Google Cloud Print -määritykset] ja valitse sitten [OK].

7. Valitse [Delete from Google Cloud Print/Poista Google Cloud Print -palvelusta] ja valitse [OK].

8. Kun näyttöön tulee [Unregister from Google Cloud Print?/Poistetaanko rekisteröinti Google Cloud Print -palvelusta?], valitse [Yes/Kyllä] ja sitten [OK].

9. Kun näyttöön tulee [Unregistered from Google Cloud Print/Rekisteröinti poistettu Google Cloud Print -palvelusta], valitse [OK].

10. Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Menu/Valikko]-painiketta [MASTER] Picture_PIXMA MX524 Google Cloud Print Menu button.

PIXMA MX924 -tulostimen Google Cloud Print -rekisteröinti on poistettu.
Jos Google Cloud Print -palvelun rekisteröinnin poistamisessa on ongelmia, kysy meiltä lisäohjeita.