PIXMA MX924 -tulostimen Google Cloud Print -määritysopas

Google Cloud Print -palvelusta tulostuksen vaatimukset

1. Sinulla on oltava aktiivinen Google-tili, jonka kautta tulostin voidaan rekisteröidä Google Cloud Print -palveluun. Määritysten tekemiseen tarvitaan tilin käyttäjänimi ja salasana. Jos sinulla ei ole aktiivista Google-tiliä, siirry Google-tilin rekisteröintisivulle ja luo tili näytön ohjeiden mukaisesti.

2. Tulostin on yhdistettävä internetiin ennen Google Cloud Print -palvelun käyttämistä. Jos tarvitset apua yhteyden määrittämisessä, lue PIXMA MX924 -tulostimen langattoman yhteyden määritysopas.

Lue Tulostimen rekisteröinti- tai Tulostimen rekisteröinnin poistaminen -välilehdestä lisätietoja toiminnoista.

Tulostimen rekisteröinti

Rekisteröi tulostin Google Cloud Print -palveluun seuraavien ohjeiden mukaan

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.

2. Paina [Menu/Valikko]-painiketta

3. Valitse nuolipainikkeilla [Web Service/Verkkopalvelu] ja valitse [OK].

4. Kun näyttöön tulee [Web service setup/Verkkopalvelun asetukset], valitse [OK].

5. Valitse nuolipainikkeilla [Cloud Settings/Pilvipalvelun asetukset] ja valitse [OK].

6. Valitse [Google Cloud Print Setup/Google Cloud Print -määritykset] ja valitse sitten [OK].

7. Valitse [Register with Google Cloud Print/Rekisteröidy Google Cloud Print -palveluun] ja valitse [OK].

8. Kun näyttöön tulee [Register this printer with Google Cloud Print?/Rekisteröidäänkö tulostin Google Cloud Print -palveluun?], valitse [Yes/Kyllä] ja sitten [OK].

9. Valitse Google Cloud Print -palvelun tulostusasetuksille haluamasi kieli ja valitse [OK].

10. Tulosta todennussivu valitsemalla [OK]. Please ensure that you have loaded an A4 sheet of plain paper into your printer.
    The authentication page should now print and your printer will ask if the page was successfully printed. Jos sivu tulostui oikein, valitse [<Yes/Kyllä>] ja sitten [OK]. Jos sivu ei tulostunut oikein, tulosta se uudelleen valitsemalla [<No/Ei>].

11. Tulostetulla todennussivulla näkyy tulostimen URL-osoite alla merkityssä kohdassa. Kirjoita tämä URL-osoite verkkoselaimen osoiteriville. Voit myös lukea QR-koodin älypuhelimen tai tabletin QR-viivakoodinlukijasovelluksella.

12. Sinua pyydetään kirjautumaan Google-tiliisi Google-sähköpostiosoitteella ja -salasanalla ennen tulostimen rekisteröintiä Google Cloud Print -palveluun. Toiminto on tehtävä 14 minuutin kuluessa. Jos toimintoa ei tehdä 14 minuutin kuluessa, vaiheet 1–10 on toistettava.

13. Kun tulostin on rekisteröity Google-palvelimeen, tulostimen näyttöön tulee seuraava viesti: [Registration with Google Cloud Print completed.
    [Registration with Google Cloud Print completed.
    Sähköposti
    &lt;Your email address&gt;@gmail.com
    Tulostimen nimi
    Canon MXxxx series_xxxxxx]

Päätä rekisteröinti valitsemalla [OK].

14. Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Menu/Valikko]-painiketta .
PIXMA MX924 -tulostimen rekisteröinti on nyt valmis, ja tulostuksen tulostimellasi Google Cloud Print -palvelun kautta pitäisi nyt onnistua. Jos Google Cloud Print -palvelun määrityksessä on edelleen ongelmia, kysy meiltä lisäohjeita.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Tulostimen rekisteröinnin poistaminen

Jos et enää halua käyttää tulostintasi Google Cloud Print -palvelun kautta, voit poistaa tulostimen rekisteröinnin seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.

2. Paina [Menu/Valikko]-painiketta

3. Valitse nuolipainikkeilla [Web Service/Verkkopalvelu] ja valitse [OK].

4. Kun näyttöön tulee [Web service setup/Verkkopalvelun asetukset], valitse [OK].

5. Valitse nuolipainikkeilla [Cloud Settings/Pilvipalvelun asetukset] ja valitse [OK].

6. Valitse [Google Cloud Print Setup/Google Cloud Print -määritykset] ja valitse sitten [OK].

7. Valitse [Delete from Google Cloud Print/Poista Google Cloud Print -palvelusta] ja valitse [OK].

8. Kun näyttöön tulee [Unregister from Google Cloud Print?/Poistetaanko rekisteröinti Google Cloud Print -palvelusta?], valitse [Yes/Kyllä] ja sitten [OK].

9. Kun näyttöön tulee [Unregistered from Google Cloud Print/Rekisteröinti poistettu Google Cloud Print -palvelusta], valitse [OK].

10. Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Menu/Valikko]-painiketta .

PIXMA MX924 -tulostimen Google Cloud Print -rekisteröinti on poistettu.
Jos Google Cloud Print -palvelun rekisteröinnin poistamisessa on ongelmia, kysy meiltä lisäohjeita.