PIXMA MX474 -tulostimen Google Cloud Print -määritysopas

Google Cloud Print -palvelusta tulostuksen vaatimukset

1. Sinulla on oltava aktiivinen Google-tili, jonka kautta tulostin voidaan rekisteröidä Google Cloud Print -palveluun. Määritysten tekemiseen tarvitaan tilin käyttäjänimi ja salasana. Jos sinulla ei ole aktiivista Google-tiliä, siirry Google-tilin rekisteröintisivulle ja luo tili näytön ohjeiden mukaisesti.
  2. Tulostin on yhdistettävä internetiin ennen Google Cloud Print -palvelun käyttämistä. Jos tarvitset apua yhteyden määrittämisessä, lue PIXMA MX474 -tulostimen langattoman yhteyden määritysopas.

Tulostimen rekisteröinti

Rekisteröi tulostin Google Cloud Print -palveluun seuraavien ohjeiden mukaan

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.
  2. Paina [Setup/Asennus]-painiketta
  3. Valitse nuolipainikkeilla [Web Service Setup/Verkkopalvelun asetukset] ja valitse [OK].
  4. Kun näyttöön tulee [Connection Setup/Yhteyden määritykset], valitse [OK].
  5. Kun näyttöön tulee [Google Cloud Print], valitse [OK].
  6. Valitse [Register w/service/Rekisteröidy palveluun] ja valitse [OK].
  7. Kun näyttöön tulee [Register?/Rekisteröidytäänkö?], valitse [Yes/Kyllä] ja sitten [OK].
  8. Valitse Google Cloud Print -palvelun tulostusasetuksille haluamasi kieli ja valitse [OK].
  9. Valitse [OK], kun näyttöön tulee [Print auth URL/Tulosta todennussivun URL-osoite] todennussivun tulostamista varten. Varmista, että olet asettanut tulostimeen A4-arkin tavallista paperia. Todennussivun pitäisi nyt tulostua, ja tulostimen näyttöön tulevassa viestissä kysytään, tulostuiko sivu oikein. Jos todennussivu tulostui oikein, valitse [<Yes/Kyllä>] ja valitse [OK]. Jos sivu ei tulostunut oikein, tulosta se uudelleen valitsemalla [<No/Ei>].
  10. Tulostetulla todennussivulla näkyy tulostimen URL-osoite alla merkityssä kohdassa. Kirjoita tämä URL-osoite verkkoselaimen osoiteriville. Voit myös lukea QR-koodin älypuhelimen tai tabletin QR-viivakoodinlukijasovelluksella.
  11. Sinua pyydetään kirjautumaan Google-tiliisi Google-sähköpostiosoitteella ja -salasanalla ennen tulostimen rekisteröintiä Google Cloud Print -palveluun. Toiminto on tehtävä 14 minuutin kuluessa. Jos toimintoa ei tehdä 14 minuutin kuluessa, vaiheet 1–10 on toistettava.
  12. Kun tulostin on rekisteröity Google-palvelimeen, tulostimen näyttöön tulee seuraava viesti:  [Registration with Google Cloud Print completed/Google Cloud Print -rekisteröinti valmis.]
  13. Päätä rekisteröinti valitsemalla [OK].

PIXMA MX474 -tulostimen rekisteröinti on nyt valmis, ja tulostuksen tulostimellasi Google Cloud Print -palvelun kautta pitäisi nyt onnistua. Jos Google Cloud Print -palvelun määrityksessä on edelleen ongelmia, kysy meiltä lisäohjeita.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Tulostimen rekisteröinnin poistaminen

Jos et enää halua käyttää tulostintasi Google Cloud Print -palvelun kautta, voit poistaa tulostimen rekisteröinnin seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.
  2. Paina [Setup/Asennus]-painiketta
  3. Valitse nuolipainikkeilla [Web Service Setup/Verkkopalvelun asetukset] ja valitse [OK].
  4. Kun näyttöön tulee [Connection Setup/Yhteyden määritykset], valitse [OK].
  5. Kun näyttöön tulee [Google Cloud Print], valitse [OK].
  6. Valitse nuolipainikkeilla [Service/Palvelu] ja valitse [OK].
  7. Kun näyttöön tulee [OK to delete?/Poistetaanko?], valitse [Yes/Kyllä] ja sitten [OK].
  8. Kun näyttöön tulee [Unregistered/Rekisteröimätön], valitse [OK].

PIXMA MX474 -tulostimen rekisteröinti on nyt poistettu Google Cloud Print -palvelusta.