PIXMA MG6350 -tulostimen Google Cloud Print -määritysopas

Google Cloud Print -palvelusta tulostuksen vaatimukset

1. Sinulla on oltava aktiivinen Google-tili, jonka kautta tulostin voidaan rekisteröidä Google Cloud Print -palveluun. Määritysten tekemiseen tarvitaan tilin käyttäjänimi ja salasana. Jos sinulla ei ole aktiivista Google-tiliä, siirry Google-tilin rekisteröintisivulle ja luo tili näytön ohjeiden mukaisesti.
  2. Tulostin on yhdistettävä internetiin ennen Google Cloud Print -palvelun käyttämistä. Jos tarvitset apua yhteyden määrittämisessä, lue PIXMA MG6350 -tulostimen langattoman yhteyden määritysopas.

Lue Tulostimen rekisteröinti- tai Tulostimen rekisteröinnin poistaminen -välilehdestä lisätietoja toiminnoista.

Tulostimen rekisteröinti

Rekisteröi tulostin Google Cloud Print -palveluun seuraavien ohjeiden mukaan

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.
  2. Saat aloitusnäytön näkyviin koskettamalla kuvaketta [Home/Aloitus] , jos kuvakkeen valo palaa.
  3. Tuo näyttöön [Web service/Verkkopalvelu] pyyhkäisemällä kosketusnäyttöä oikealta vasemmalle. Valitse tämän jälkeen kuvake napauttamalla.
  4. Valitse [Web Service Setup/Verkkopalvelun asetukset].
  5. Valitse [Cloud Settings/Pilvipalvelun asetukset].
  6. Valitse [Google Cloud Print Setup/Google Cloud Print -asetukset].
  7. Valitse [Register with Google Cloud Print/Rekisteröidy Google Cloud Print -palveluun].
  8. Kun näyttöön tulee [Register this printer with Google Cloud Print?/Rekisteröidäänkö tulostin Google Cloud Print -palveluun?], valitse [Yes/Kyllä].
  9. Valitse Google Cloud Print -palvelun tulostusasetuksille haluamasi kieli ja valitse [Next/Seuraava].
  10. Tulosta todennussivu valitsemalla [OK]. Varmista, että olet asettanut tulostimeen A4-arkin tavallista paperia. Todennussivun pitäisi nyt tulostua, ja tulostimen näyttöön tulevassa viestissä kysytään, tulostuiko sivu oikein. Jos todennussivu tulostui oikein, valitse [Yes/Kyllä]. Jos sivu ei tulostunut oikein, tulosta se uudelleen valitsemalla [No/Ei].
  11. Tulostetulla todennussivulla näkyy tulostimen URL-osoite alla merkityssä kohdassa. Kirjoita tämä URL-osoite verkkoselaimen osoiteriville. Voit myös lukea QR-koodin älypuhelimen tai tabletin QR-viivakoodinlukijasovelluksella.
  12. Sinua pyydetään kirjautumaan Google-tiliisi Google-sähköpostiosoitteella ja -salasanalla ennen tulostimen rekisteröintiä Google Cloud Print -palveluun. Toiminto on tehtävä 14 minuutin kuluessa. Jos toimintoa ei tehdä 14 minuutin kuluessa, vaiheet 1–10 on toistettava.
  13. Kun tulostin on rekisteröity Google-palvelimeen, tulostimen näyttöön tulee seuraava viesti: ”Registration with Google Cloud Print completed.Email >Your email address<@gmail.com Printer name Canon MXxxx series_xxxxxx” (Google Cloud Print -rekisteröinti valmis. Sähköposti: >sähköpostiosoitteesi<@gmail.com, tulostimen nimi: Canon MXxxx series_xxxxxx) Päätä rekisteröinti valitsemalla [OK].
  14. Palaa aloitusnäyttöön koskettamalla [Home/Aloitus]-kuvaketta .

PIXMA MG6350 -tulostimen rekisteröinti on nyt valmis, ja tulostuksen tulostimellasi Google Cloud Print -palvelun kautta pitäisi nyt onnistua. Jos Google Cloud Print -palvelun määrityksessä on edelleen ongelmia, kysy meiltä lisäohjeita.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Tulostimen rekisteröinnin poistaminen

Jos et enää halua käyttää tulostintasi Google Cloud Print -palvelun kautta, voit poistaa tulostimen rekisteröinnin seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on liitetty verkkoon, jossa on toimiva internet-yhteys.
  2. Saat aloitusnäytön näkyviin koskettamalla kuvaketta [Home/Aloitus] , jos kuvakkeen valo palaa.
  3. Tuo näyttöön [Web service/Verkkopalvelu] pyyhkäisemällä kosketusnäyttöä oikealta vasemmalle. Valitse kuvake napauttamalla.
  4. Valitse [Web Service Setup/Verkkopalvelun asetukset].
  5. Valitse [Cloud Settings/Pilvipalvelun asetukset].
  6. Valitse [Google Cloud Print Setup/Google Cloud Print -asetukset].
  7. Valitse [Delete from Google Cloud Print/Poista Google Cloud Print -palvelusta].
  8. Kun näyttöön tulee [Unregister from Google Cloud Print?/Poistetaanko rekisteröinti Google Cloud Print -palvelusta], valitse [Yes/Kyllä].
  9. Kun näyttöön tulee [Unregistered from Google Cloud Print/Rekisteröinti poistettu Google Cloud Print -palvelusta], valitse [OK].
  10. Palaa aloitusnäyttöön koskettamalla [Home/Aloitus]-kuvaketta .

PIXMA MG6350 -tulostimen rekisteröinti on nyt poistettu Google Cloud Print -palvelusta.