PIXMA-tulostimen Google Cloud Print -määritys

Google Cloud Print -palvelun kautta voit tulostaa langattomalla tulostimellasi internet-yhteydellä mistä tahansa sijainnista älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lisätietoja on Google Cloud Print -verkkosivustossa.
Katso Google Cloud Print -määritysohjeet valitsemalla PXMA-tulostimesi alta.

PIXMA-tuotteille tarkoitettuja Google Cloud Print -asennusoppaita on tulossa pian saataville. Tarkista saatavuus tuotteellesi pian uudelleen.

Täydellinen luettelo Google Cloud Print -tekniikkaa tukevista PIXMA-tulostimista on Langattoman tulostimen ja sovellusten yhteensopivuus -sivulla.

Seuraavissa malleissa ei enää ole Google Cloud Print -tukea: PIXMA MG4250, PIXMA MG5440, PIXMA MX894, PIXMA MX895.**