PIXMA-tulostimen Google Cloud Print -määritys

Google on ilmoittanut lopettavansa Google Cloud Print -palvelun tarjoamisen 31.12.2020.

Canon-mustesuihkutulostimissa ei voi enää tuon päivämäärän jälkeen käyttää Google Cloud Print -palvelua.

Canon on päättänyt tukea Googlen suosittelemaa ChromeOS-tulostusta Google Cloud Print -palvelun sijaan.

Lisätietoja tuotteesi yhteensopivista sovelluksista on PIXMA Wireless Printing and App Compatibility -sivulla.