PIXMA-tulostimen Google Cloud Print -määritys

Google Cloud Print -palvelun kautta voit tulostaa langattomaan tulostimeesi internet-yhteydellä mistä tahansa sijainnista älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Katso lisätietoja Google Cloud Print -sivustosta.
Lue Google Cloud Print -yhteyden määritysohjeet valitsemalla PIXMA-tulostimesi alta.

PIXMA-tuotteille tarkoitettuja Google Cloud Print -asennusoppaita on tulossa pian saataville. Tarkista saatavuus tuotteellesi pian uudelleen.

Täydellinen luettelo Google Cloud Print -tekniikkaa tukevista PIXMA-tulostimista on Langattoman tulostimen ja sovellusten yhteensopivuus -sivulla.