Canonin verkkokameratakuun tiedot

Kaikki Canonin verkkokamerat, jotka on tarkoitettu käytettäviksi ja ostettaviksi Euroopan talousalueella (ETA – EU, Islanti, Liechtenstein, Norja) ja Sveitsissä, kuuluvat Canonin verkkokameratakuun piiriin. Canon takaa, että jos uusi tuote havaitaan vialliseksi sovellettavan takuukauden aikana, vika korjataan maksutta (katso voimassa olevat käyttöehdot jäljempänä).

Canonin verkkokameratakuu sisältää kaksi eri palvelua, joiden käyttö määräytyy asiakkaan sijainnin, ostetun tuotteen ja ostoajankohdan perusteella. Palvelun sisältö on seuraava:

 • • 1 vuoden Return To Base -takuu
 • • 3 vuoden Return To Base -takuu
 • • 3 vuoden Onsite Exchange -takuu

Niille tuotteille, jotka eivät kuulu sovellettavien takuuehtojen tai -kauden piiriin ja joiden vahingoittumista tai korjausta takuu ei kata, on saatavilla maksullinen korjauspalvelu, jota voi hyödyntää palauttamalla tuotteen mille tahansa Canonin valtuuttamalle verkkokameratarjoajalle.

Maksuttomat takuupalvelut ovat käytettävissä, kun asiakas esittää alkuperäisen laskun, kuitin tai ostotositteen. Canon pidättää oikeuden evätä takuupalvelun, jos nämä tiedot ovat puutteellisia tai jos loppukäyttäjä on poistanut ja muuttanut niitä tuotteen ostamisen jälkeen.

Canonin verkkokameratakuun käyttöehdot


Kaikki Canonin verkkokamerat, jotka on tarkoitettu käytettäviksi ja ostettaviksi Euroopan talousalueella (ETA – EU, Islanti, Liechtenstein, Norja) ja Sveitsissä, kuuluvat Canonin verkkokameratakuun piiriin. Canon takaa, että jos uusi tuote havaitaan vialliseksi sovellettavan takuukauden aikana, vika korjataan maksutta (käyttöehdot ovat voimassa).


Canonin verkkokameratakuu sisältää kaksi eri palvelua, joiden käyttö määräytyy asiakkaan sijainnin, ostetun tuotteen ja ostoajankohdan perusteella. Palvelun sisältö on seuraava:

 • 1 vuoden Return To Base -takuu: Jos tuote ostettiin uutena ETA-maissa tai Sveitsissä ENNEN 1.1.2012 tai jos maassa ei ole saatavilla 3 vuoden Return To Base (RTB) -takuuta tai 3 vuoden Onsite Exchange -takuuta, voimassa on 1 vuoden Return To Base -takuupalvelu. 1 vuoden Return To Base -takuun kohdalla asiakas vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteen toimittamisesta Canonin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tarkastusta varten. Takuu on voimassa 1 vuoden tuotteen ostopäivästä (ostotosite esitettävä). Soveltuvissa tapauksissa Canonin valtuuttama huoltoliike korjaa tai vaihtaa tuotteen. Vaihtotuote voi olla joko uusi tai kunnostettu. Jos tuote on korjattava takuuehtojen mukaisesti ensimmäisen vuoden aikana, Canon kattaa osista, työstä ja palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

 • 3 vuoden Return To Base -takuu: Jos soveltuva tuote ostettiin uutena ETA-maissa tai Sveitsissä 1.1.2012 JÄLKEEN (tai 1.1.2016 jälkeen Virossa, Latviassa ja Liettuassa), 3 vuoden Return To Base -takuupalvelu on voimassa soveltuvissa maissa. 3 vuoden Return To Base -takuu tarjotaan samoilla ehdoilla kuin yllä, mutta se on voimassa 3 vuotta ostopäivästä (takuun käyttäminen edellyttää ostotositetta).

 • 3 vuoden Onsite Exchange -takuu: ETA-maissa tai Sveitsissä 1.1.2012 JÄLKEEN (tai 1.1.2016 jälkeen Virossa, Latviassa ja Liettuassa) ostetuille uusille tuotteille on saatavilla 3 vuoden Onsite Exchange -takuupalvelu. 3 vuoden Onsite Exchange -takuun kohdalla Canon tarjoaa loppukäyttäjälle tai järjestelmäintegraattorille vaihtotuotteen, jos tuote on havaittu vialliseksi. Vaihtotuote voi olla joko uusi tai kunnostettu. Loppukäyttäjä tai järjestelmäintegraattori on vastuussa siitä, että viallinen verkkokamera palautetaan Canonille vaihtotuotteen vastaanottamisen jälkeen. Mikäli viallista tuotetta ei palauteta tai vian aiheuttaja ei kuulu takuun piiriin, Canon pidättää oikeuden pyytää vaihtotuotteen takaisin ja/tai veloittaa kustannukset loppukäyttäjältä tai järjestelmäintegraattorilta.

Niille tuotteille, jotka eivät kuulu sovellettavien takuuehtojen tai -kauden piiriin ja joiden vahingoittumista tai korjausta takuu ei kata, on saatavilla maksullinen korjauspalvelu, jota voi hyödyntää palauttamalla tuotteen mille tahansa Canonin valtuuttamalle verkkokameratarjoajalle.

Maksuttomat takuupalvelut ovat käytettävissä, kun asiakas esittää alkuperäisen laskun, kuitin tai ostotositteen. Canon pidättää oikeuden evätä takuupalvelun, jos nämä tiedot ovat puutteellisia tai jos loppukäyttäjä on poistanut ja muuttanut niitä tuotteen ostamisen jälkeen.

 1. 1. Tämä takuu on voimassa joko yhden vuoden tai kolme vuotta sen mukaan, milloin loppukäyttäjä osti tuotteen ja mihin se asennettiin (ks. yllä). Tuotteita, jotka asennettiin maissa, joissa 3 vuoden Return To Base- tai 3 vuoden Onsite Exchange -takuu ei vielä ole saatavilla, koskee 1 vuoden Return To Base -takuu.

 2. 2. Tämä takuu koskee ainoastaan Canonin verkkokameratuotteita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi ja ostettaviksi Euroopan talousalueella (ETA – EU, Islanti, Liechtenstein ja Norja) ja Sveitsissä.

 3. 3. Asianmukaisen takuupalvelun tarjoaa vain Canonin valtuuttama huoltoliike, ja se on järjestettävä seuraavasti:
  • a. Return To Base -takuu: Tuote on lähetettävä Canonin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. Soveltuvissa tapauksissa Canonin valtuuttama huoltoliike korjaa tai vaihtaa tuotteen. Vaihtotuote voi olla joko uusi tai kunnostettu. Jos tuote on korjattava takuuehtojen mukaisesti ensimmäisen vuoden aikana, Canon kattaa osista, työstä ja palautuksesta aiheutuvat kustannukset.
  • b. Onsite Exchange -takuu: Järjestelmäintegraattorin ja paikallisen tukipalvelun edustajan (katso Yhteystiedot) on järjestettävä tuotteen vaihto. Soveltuvissa tapauksissa Canonin valtuuttama huoltoliike vaihtaa tuotteen. Vaihtotuote voi olla joko uusi tai kunnostettu. Jos tuote on vaihdettava takuuaikana, Canon huolehtii kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat vaihtoyksikön toimittamisesta ja viallisen yksikön palauttamisesta Canonin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.
 4. 4. ETA-maissa tai Sveitsissä ostettujen soveltuvien tuotteiden 3 vuoden Return To Base- tai 3 vuoden Onsite Exchange -takuupalvelu on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Latvia*, Liettua*, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Unkari, Viro* ja Yhdistynyt kuningaskunta.

  *Koskee vain 1.1.2016 jälkeen ostettuja Canonin verkkokameratuotteita.

 5. 5. Vain soveltuvissa maissa 3 vuoden Return To Base -takuu kattaa seuraavat Canonin verkkokameratuotteet: VB-C300; VB-C500D ja VB-C500VD.

 6. 6. Vain soveltuvissa maissa 3 vuoden Onsite Exchange -takuu kattaa seuraavat Canonin verkkokameratuotteet
  • a.VB-C-sarja: VB-C60 ja VB-C60B
  • b.VB-H-sarja: VB-H41, VB-H41B, VB-H43, VB-H610D, VB-H610VE, VB-H630D, VB-H630VE, VB-H651V, VB-H651VE, VB-H652LVE, VB-H710F, VB-H730F, VB-H751LE, VB-H760VE ja VB-H761LVE
  • c.VB-M-sarja: VB-M40, VB-M40B, VB-M42, VB-M50B, VB-M600D, VB-M600VE, VB-M620D, VB-M620VE, VB-M640V, VB-M640VE, VB-M641V, VB-M641VE, VB-M700F, VB-M720F, VB-M740E ja VB-M741LE
  • d.VB-R-sarja: VB-R10VE, VB-R11, VB-R11VE, VB-R12VE, VB-R13 ja VB-R13VE
  • e.VB-S-sarja: VB-S30D, VB-S31D, VB-S800D, VB-S805D, VB-S900F ja VB-S905F
 7. 7. Canonin verkkokameratakuu (niin 1 tai 3 vuoden Return To Base -takuu kuin 3 vuoden Onsite Exchange -takuu) ei kata seuraavia:
  • - Osien ajoittaiset tarkastukset tai niiden huolto, korjaus tai vaihto normaalin kulumisen vuoksi.
  • - Ohjelmistot.
  • - Tämä takuu ei kata kuluvia osia (esim. VB-M600VE- VB-M600D-, VB-H610VE- ja VB-H610D-mallien mekaniikka tai VB-R11VE-, VB-R10VE- ja VB-R11-mallien askelmoottorit ja liukurenkaat). 
  • - Ilman Canonin lupaa tehtyjen muutosten aiheuttamat viat.
  • - Kustannukset, jotka aiheutuvat Canonin palveluntarjoajien tuotteeseen tekemistä sovituksista tai muutoksista, jotta tuote täyttäisi maakohtaiset tekniset tai turvallisuusstandardit, tai muut kustannukset, jotka aiheutuvat tuotteen säätämisestä sellaisten teknisten tietojen vuoksi, jotka ovat muuttuneet tuotteen toimituksen jälkeen.
  • - Vahingot, jotka ovat aiheutuneet siitä, että tuote ei ole maakohtaisten standardien tai teknisten tietojen mukainen muussa kuin ostomaassa.
 8. 8. Canonin verkkokameratakuu (niin 1 tai 3 vuoden Return To Base -takuu kuin 3 vuoden Onsite Exchange -takuu) ei ole voimassa, jos vahingon tai vian on aiheuttanut jokin seuraavista:
  • - Tuotteen epäasianmukainen tai liiallinen käyttö, joka on selitetty käyttöoppaassa ja/tai sovellettavissa käyttäjän asiakirjoissa, mukaan lukien rajoituksetta epäasianmukainen säilytys, pudottaminen, liialliset iskut, korroosio ja lian, veden tai hiekan aiheuttamat vahingot.
  • - Korjaukset, muokkaukset tai puhdistukset, jotka on tehty muussa kuin Canonin valtuuttamassa huoltoliikkeessä.
  • - Sellaisten varaosien, ohjelmistojen tai kulutustarvikkeiden käyttö, jotka eivät ole yhteensopivia tuotteen kanssa.
  • - Tuotteen liittäminen laitteisiin, joita Canon ei ole hyväksynyt.
  • - Tuotteen puutteellinen pakkaaminen, kun se palautetaan Canonin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.
  • - Onnettomuudet tai katastrofit tai mitkä tahansa muut tapaukset, jotka eivät ole Canonin hallittavissa, mukaan lukien rajoituksetta salamointi, vesi, tuli, julkiset häiriöt ja puutteellinen tuuletus.
 9. 9. Kun Onsite Exchange -takuu on voimassa ja Canon on vahvistanut vaihtotuotteen hankinnan, vaihtotuote pyritään toimittamaan "seuraavana päivänä". "Seuraavana päivänä" tarkoittaa, että vaihtotuote toimitetaan aina kun mahdollista joko:
  • - seuraavana arkipäivänä, jos Canon on vahvistanut vaihtovaatimuksen ennen klo 11.00 paikallista aikaa (ei koske viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä), tai
  • - kahden arkipäivän kuluessa, jos Canon on vahvistanut vaihtovaatimuksen klo 11.00 jälkeen paikallista aikaa (ei koske viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä).
 10. 10. Canon voi korjata tai korvata Canon-tuotteet uusilla tai huolletuilla osilla tai tuotteilla, joiden suorituskyky ja luotettavuus vastaa uutta osaa tai tuotetta. Huollettuja osia tai tuotteita käytetään vain silloin, jos takuumaan säädännäisoikeus sallii sen.

 11. 11. Asiakkaan yksinomaisella vastuulla on varmuuskopioida ja tallentaa kaikki ohjelmistotiedostot ja ohjelmat ennen tuotteen korjaamista ja palauttaa nämä tiedot korjauksen jälkeen.

 12. 12. Canon ei ota vastuuta mistään muista vaatimuksista, joita ei ole erikseen mainittu näissä takuuehdoissa, mukaan lukien rajoituksetta tallennusvälineen ja tietojen menetys jne. Kun palautat tuotteen takuuhuoltoon, pakkaa se huolellisesti: suojaa tuote, liitä mukaan myyntitosite, korjausohjeet ja (sovellettavissa tapauksissa) malli tallennusvälineestä, johon tuotteella otetut kuvat on tallennettu. Tämä takuu ei vaikuta kuluttajien voimassa olevan kansallisen lainsäädännön mukaisiin lakiperusteisiin oikeuksiin eikä kuluttajien oikeuksiin jälleenmyyjään nähden myynti- tai ostosopimuksen perusteella.

 13. 13. Mikäli sovellettava kansallinen lainsäädäntö ei myönnä lisäoikeuksia, tämä takuu on ainoa ja yksinomainen muutoksenhakukeino eikä Canon vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tämän tuotteen takuun suoran tai epäsuoran rikkomuksen seurauksena.

 14. 14. Kaikkien tässä kuvattujen takuiden tarjoaja on Canon Europa NV, Bovenkerkerweg 59, Amstelveen 1185XB, the Netherlands, ja ne tarjotaan sen valtuuttamien huoltoliikkeiden kautta.

 15. 15. Tämän takuun sisältö ei vaikuta käyttäjien sovellettavien kansallisten lakien lainmukaisiin oikeuksiin.

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Canon ID

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre

Huolto

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.