Miksi Web-lähetyslomake ei lataudu kunnolla?

Syy:
    Lomake ei lataudu oikein, jos Internet-selaimesi tietosuoja-asetukset estävät evästeiden käytön.

Ratkaisu:
    Muuta tietosuoja-asetuksia niin, että evästeitä voi käyttää. Seuraavassa neuvotaan lyhyesti, miten löydät ohjeet tietosuoja-asetusten muuttamiseen.

Internet Explorer:
    1. Valitse Ohje-valikosta Sisällys ja hakemisto.
    2. Valitse Etsi-välilehti.
    3. Kirjoita hakuruutuun tietosuoja-asetukset ja valitse sitten Aiheet.
    4. Valitse haluamasi aihe ja valitse Näytä.

Mozilla Firefox:
    1. Paina F1-näppäintä. Voit myös valita Help (Ohje)-valikosta Help Contents (Ohjeen sisällys).
    2. Valitse Contents (Sisällys) -luettelosta Managing Cookies (Evästeiden hallinta).
    3. Valitse haluamasi aihe.