Ota meihin yhteyttä

Muita tuotteita koskevissa asioissa kuluttaja-asiakkaat voivat ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai oheisella sähköpostilomakkeella. Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua tukipalvelun sivustoon, jossa on tuotekohtaisia ohjaimia, ohjelmistoja, käyttöoppaita, laiteohjelmistoja, kysymysosioita ja muuta hyödyllistä sisältöä, joka saattaa auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Ota yhteys Canonin tukeen puhelimitse


Soita numeroon:
020 366 466
Käytettävissä:

ma-pe

8.00–20.00

Puhelun hinta on 0.15 snt/min jos soitat kiinteän puhelinverkon liittymästä. Puhelumaksuissa voi olla eroja riippuen puhelinoperaattorista. Ota yhteyttä puhelinoperaattoriisi saadaksesi lisää tietoja.

Seuraavat tiedot on hyvä olla valmiina:

Ota yhteyttä sähköpostitse


Täytä kukin numeroitu osio järjestyksessä. Näin pystymme keräämään mahdollisimman paljon tietoja.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

1. Tuote

50/50

2. Järjestelmä

3. Ongelma

50/50
4000/4000

4. Henkilötiedot

Lähettämällä tämän lomakkeen ja antamalla sähköpostitietosi hyväksyt sivuston Käyttöehdot ja sen, että Canon-asiakastukipalvelu ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse. Jos et hyväksy tätä, käytä Puhelintukea.

Huomautus: yllä olevan lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään pelkästään kysymykseesi vastaamiseen. Lomakkeessa antamiasi henkilötietoja ei siis käytetä markkinointiin eikä sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen.

Tärkeää!

Jotkin internet-palveluntarjoajat voivat estää vastaukset ei-toivottuina viesteinä. Varmista, että saat kysymykseesi vastauksen, lisäämällä donotreply@support.canon-europe.com osoitekirjaasi.

Feedback