Mistä löydän tuotteeni sarjanumeron?

USP

Valitse tuotetyyppi alta.

Sarjanumeron sijainti Canonin tuotteissa vaihtelee. Sarjanumero on yhdistelmä numeroita ja kirjaimia. Sarjanumerossa ei ole välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Jätä huomioimatta suluissa olevat numerot tai kirjaimet.

• imageRUNNER-laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Saat sarjanumeron painikkeella [123] tai tarkistamalla laitteeseen kiinnitetyn tarran alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Painikkeen [123] käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä laite ja paina painiketta [123] (korostettuna alla olevassa kuvassa).

2. Laitetyypin mukaan sarjanumero näkyy ensimmäisessä näytössä

tai vasta sen jälkeen, kun valitaan [Check Device Configuration/Tarkista laitteen asetukset] ja [OK].

Sijainti laitteessa:

1. Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle, lähelle virtajohtoa kiinnitetystä tarrasta.
    2. Tietyissä laitteissa sarjanumero löytyy skannerin lasilevyn alta (voit tarkistaa sarjanumeron nostamalla skannerin kantta).

• i-SENSYS-laitteen sarjanumeron muoto vaihtelee eri malleissa alla kuvatulla tavalla:

• Jos tuotteessa on pelkkä tulostustoiminto, sarjanumerossa on 10 merkkiä, 4 kirjainta ja 6 numeroa, esimerkiksi XXXX-000000.
    • Jos tuotteessa on tulostus- ja kopiointi- sekä skannaus- tai faksitoiminto, sarjanumerossa on 8 merkkiä, 3 kirjainta ja 5 numeroa, esimerkiksi XXX-00000.

Sarjanumero on aina tarrassa joko laitteen takana tai joissain malleissa laitteen sisällä.

Seuraavissa kuvissa on esimerkkejä sarjanumeron sijainnista:

• imagePROGRAF

imagePROGRAF-laitteen sarjanumeron muoto vaihtelee eri malleissa alla kuvatulla tavalla. Saat lisätietoja tuotteesi sarjanumeron muodosta ja sijainnista valitsemalla tuotesarjan alta.

imagePROGRAF iPF -sarja

imagePROGRAF iPF -laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina [Menu]-valikkopainiketta.
    2. Paina Control Panel (Ohjauspaneeli) -näytön Tab Selection (Välilehden valinta) -näytössä vasenta tai oikeaa nuolipainiketta ja valitse [Settings/Adj. / Asetukset/määritys]-välilehti.

3. Valitse sitten [Printer Info/Tulostimen tiedot] ja [OK].

4. Valitse [System Info/Järjestelmän tiedot] ja [OK].

5. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

imagePROGRAF PRO -sarja

imagePROGRAF PRO -laitteen sarjanumerossa on 9 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Pyyhkäise sormella käyttöpaneelia.

2. Valitse [Printer information/Tulostimen tiedot].

3. Valitse [System information/Järjestelmän tiedot].

4. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

imagePROGRAF TX -sarja

imagePROGRAF TX -laitteen sarjanumerossa on 9 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Pyyhkäise sormella käyttöpaneelia.

2. Valitse [Printer information/Tulostimen tiedot].

3. Valitse [System information/Järjestelmän tiedot].

4. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

imagePROGRAF TM -sarja

imagePROGRAF TM -sarjan laitteiden sarjanumerossa on 9 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero on tulostimen ohjauspaneelin valikossa tai tulostimen takana olevassa tarrassa. Alla on ohjeet tulostimen ohjauspaneelin käyttämiseen ja tulostimen takana olevan tarran lukemiseen.

Tulostimen ohjauspaneelin käyttö

1. Napauta aloitusnäytössä rataskuvaketta (Asetukset).

2. Valitse [Printer information/Tulostimen tiedot].

3. Valitse [System information/Järjestelmän tiedot].

4. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

Sarjanumeron tarkistaminen tulostimen takaosan tarrasta

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

Kuvavälilehti

• imagePRESS-laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Saat sarjanumeron painikkeella [123] tai tarkistamalla laitteeseen kiinnitetyn tarran alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Painikkeen [123] käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä laite ja paina painiketta [123] (korostettuna alla olevassa kuvassa).

2. Laitetyypin mukaan sarjanumero näkyy ensimmäisessä näytössä.

tai vasta sen jälkeen, kun valitaan [Check Device Configuration/Tarkista laitteen asetukset] ja [OK].

3. Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle, lähelle virtajohtoa kiinnitetystä tarrasta.

• imageFORMULA-skannerin sarjanumerossa on 8 merkkiä: 2 kirjainta ja 6 numeroa, esimerkiksi XX000000. Numero on painettu skannerin takana tai pohjassa olevaan tarraan.

Seuraavissa kuvissa on esimerkkejä sarjanumeron sijainnista:

• Sarjanumero on laitteen pohjassa olevassa ruudussa, jossa on merkintä serial number (sarjanumero). Sarjanumero on punaisen palkin kohdalla alla olevan kuvan mukaisesti:

• Sarjanumero on pystysuuntaan asennetussa metallilevyssä laitteen rungossa, paperilokeron sisäpuolella. Siinä on 7 viimeistä numeroa.

Katso lisätietoja alla olevasta kuvasta.