Sarjanumeron sijainti Canonin tuotteissa vaihtelee. Sarjanumero on yhdistelmä numeroita ja kirjaimia. Sarjanumerossa ei ole välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Jätä huomioimatta suluissa olevat numerot tai kirjaimet.

imagePROGRAF

imagePROGRAF-laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina [Menu/Valikko]-painiketta.

2. Paina Control Panel (Ohjauspaneeli) -näytön Tab Selection (Välilehden valinta) -näytössä vasenta tai oikeaa nuolipainiketta ja valitse [Settings/Adj. / Asetukset/määritys]-välilehti.

image024

3. Valitse sitten [Printer Info/Tulostimen tiedot] ja [OK].

image025

4. Valitse [System Info/Järjestelmän tiedot] ja [OK].

image026

5. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

image027

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

image011