Hero image

Mistä löydän tuotteeni sarjanumeron?

Sarjanumeron sijainti Canonin tuotteissa vaihtelee. Sarjanumero on yhdistelmä numeroita ja kirjaimia. Sarjanumerossa ei ole välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Jätä huomioimatta suluissa olevat numerot tai kirjaimet.

imagePROGRAF-laitteen sarjanumeron muoto vaihtelee eri malleissa alla kuvatulla tavalla. Saat lisätietoja tuotteesi sarjanumeron muodosta ja sijainnista valitsemalla tuotesarjan alta.

imagePROGRAF iPF -sarja

imagePROGRAF iPF -laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina [Menu/Valikko]-painiketta.

2. Paina Control Panel (Ohjauspaneeli) -näytön Tab Selection (Välilehden valinta) -näytössä vasenta tai oikeaa nuolipainiketta ja valitse [Settings/Adj. / Asetukset/määritys]-välilehti.

image024

3. Valitse sitten [Printer Info/Tulostimen tiedot] ja [OK].

image025

4. Valitse [System Info/Järjestelmän tiedot] ja [OK].

image026

5. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

image027

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

image011

imagePROGRAF PRO -sarja

imagePROGRAF PRO -laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

• Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Pyyhkäise sormella käyttöpaneelia.

image024

2. Valitse [Printer information/Tulostimen tiedot]

image024

3. Valitse [System information/Järjestelmän tiedot]

image024

4. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

image024

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

image024

imagePROGRAF TX -sarja

imagePROGRAF TX -laitteen sarjanumerossa on 9 aakkosnumeerista merkkiä.

Sarjanumero löytyy valikosta tai laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

• Valikon käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Pyyhkäise sormella käyttöpaneelia.

image024

2. Valitse [Printer information/Tulostimen tiedot]

image024

3. Valitse [System information/Järjestelmän tiedot]

image024

4. Sarjanumero näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

image024

Sijainti laitteessa:

Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle kiinnitetystä tarrasta.

image024