Markus

Zoomaa lähemmäs

Tapaa Canon Explorer Markus Varesvuo

Kiinnostuin linnuista jo lapsena, ja nuoruudessani aloin kuvata niitä. Ajan myötä kiinnostukseni lintuja kohtaan kehittyi intohimoksi lintujen valokuvaamiseen.

Joidenkin mielestä ei ehkä ole kovinkaan hauskaa herätä aamulla ennen auringonnousua ja lähteä ulos kuvaamaan lintuja – joskus lumimyrskyssä tai pakkasessa – tai kyyhöttää tuntikausia piilopaikassa kuvan saamiseksi. Mutta minulle epämukavuus on sivuseikka. Pääasia on ulkona olemisen ilo, lintujen seuraaminen ja joukosta erottuvan kuvan saaminen – valokuvauksen riemu on sen ilmaisuvoimassa.

Koska kuvaan lintuja, käytän pääasiassa pitkällä polttovälillä varustettuja teleobjektiiveja. Kuvaan enimmäkseen Euroopassa, jossa linnut ovat metsästyksen vuoksi arkoja. Lähikuvauksessa ulottuvuus on tärkeää, ja pääobjektiivini Canon 600 mm f/4 II vastaa haasteeseen hienosti.

Myös 2X III -telelisäkettä käyttäessäni saan objektiivilla erinomaisia kuvia polttovälin ollessa peräti 1 200 mm. Käytän sitä, kun minun on päästävä todella lähelle kohdetta sekä joutuessani kuvaamaan kaukaa hyvin säikkyjä lintuja.

Kuvanlaadun lisäksi lintukuvaajalle toinen tärkeä ominaisuus on tarkennusnopeus. Erityisen haastavissa tilanteissa joudun kuvaamaan käsivaralta voidakseni seurata nopeasti lentävää kohdetta. Käsivaralta kuvaaminen onnistuu 600 mm:n II-objektiivilla, koska se painaa vain 3,9 kg. Jatkuvaa tarkennusta ja 61:tä tarkennuspistettä käytettäessä Canon EOS-1D X Mark II:n ja 600 mm f/4 II:n yhdistelmä tuottaa silmiä hivelevän kauniita kuvia peräkkäisillä valotuksilla myös vaativissa tilanteissa.

Ostamalla uuden Canon-superteleobjektiivin saat 500 € arvoisen telelisäkkeen* veloituksetta.

Haluatko ottaa lähikuvia linnuista Markus Varesvuon tavoin? Ja saada vieläpä laadukkaita ja yksityiskohtaisia kuvia? Nyt Canon tarjoaa sinulle telelisäkkeen veloituksetta ostaessasi uuden superteleobjektiivin.** Tarjous on voimassa vain valikoiduilla jälleenmyyjillä.


(*hinta sisältää ALV:n.**Katso kampanjaobjektiivit jäljempää.)

Markus

Haluatko lisätietoa

Hyödynnä kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Keskustele Canon-asiantuntijan kanssa

Etsi jälleenmyyjä

Canon Professional Service

Oletko kuullut Canon Professional Services (CPS) -palveluista? CPS on Canon-tuotteita käyttäville ammattilaisvalokuvaajille ja -videokuvaajille tarkoitettu palvelu. CPS tarjoaa monenlaisia hyötyjä ja tärkeitä tietoja ja uutisia tuotteista ja laitteistopäivityksistä.

Lue lisää CPS:stä täältä

CANON EUROPA N.V.
CANON-SUPERTELEOBJEKTIIVIKAMPANJAN EHDOT

1. KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ

Kampanjan järjestäjä on Canon Europa N.V., Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands (”Canon”).

2. TIETOJA KAMPANJASTA

2.1. Osallistujat

2.1.1. Kaikkien osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita.

Jakelijat ja vähittäismyyjät eivät saa osallistua kampanjaan, eivätkä he saa osallistua siihen asiakkaidensa puolesta.

2.1.2. Kaikkien osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot itseään sitoviksi.

2.2. Kampanjatuotteet, -alue ja -ajat

2.2.1. Tämä kampanja koskee vain EF 200mm f/2L IS USM, EF 300mm f/2.8L IS II USM, EF 400mm f/4 DO IS II USM, EF 400mm f/2.8L IS II USM, EF 500mm f/4L IS II USM, EF 600mm f/4L IS II USM tai EF 800mm f/5.6L IS USM -objektiivin ostoa (”Kampanjatuotteet”).

Kampanjatuotteet

Telelisäkkeen 1.4III tai 2.0III soveltuva arvo

EF 200mm f/2L IS USM

500 €*

EF 300mm f/2.8L IS II USM

500 €*

EF 400mm f/4 DO IS II USM

500 €*

EF 400mm f/2.8L IS II USM

500 €*

EF 500mm f/4L IS II USM

500 €*

EF 600mm f/4L IS II USM

500 €*

EF 800mm f/5.6L IS USM

500 €*


*Ohjehinta sisältäen ALV:n.

2.2.2. Kampanjatuotteiden ostamiseen oikeuttava ajanjakso on 1.4.2017–30.6.2017.

2.2.3. Kaikki kampanjatuotteet tulee ostaa jälleenmyyjiltä, jotka toimivat Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa tai verkkokaupoista, joiden verkkotunnus tai rekisteröity osoite on jossakin yllä listatuista maista (“Kampanja-alue”).

2.2.4. Osanottaja, joka ostaa YHDEN valikoiduista tuotteista, saa telelisäkkeen 1.4III tai 2.0III veloituksetta. Superteleobjektiivin ja telelisäkkeen on oltava samalla laskulla. Tätä tarjousta ei voi yhdistää mihinkään muuhun tarjoukseen.

Yritykset tai yksityishenkilöt, jotka tekevät suuren kertaerän oston (yli 10 kampanjatuotetta kampanja-aikana), EIVÄT ole oikeutettuja osallistumaan tähän vaihtokampanjaan.

2.2.5. Kampanjatuotteiden on oltava uusia ja aitoja Canonin tuotteita. Käytettyjen, korjattujen tai kunnostettujen tuotteiden tai väärennettyjen tai Canon-konsernin immateriaalioikeuksia millä tahansa tavalla loukkaavien tuotteiden ostot eivät ole hyväksyttäviä tässä kampanjassa.

2.2.6. Kampanjatuotteiden tulee olla Canon Europa N.V:n toimittamia tai EEA:n alueella, Sveitsissä tai Lichtensteinissa sijaitsevien Canonin yritysten toimittamia. Tarkista asia aina jälleenmyyjältäsi pettymysten välttämiseksi. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.canon.co.uk/greymarket.

2.2.7. Kampanjatuotteet, jotka palautetaan myyjälle, eivät ole mukana kampanjassa, eivätkä nämä osallistujat ole näin ollen oikeutettuja hyvitykseen. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, Canonilla on mahdollisuus ryhtyä oikeustoimiin.

3. OSALLISTUMINEN

3.1. Kampanjaan osallistujan on ostettava Pro-kamera ja lisävarusteet kampanja-aikana samanaikaisesti. Jälleenmyyjä vastaa oikeasta toimintatavasta.

4. VASTUUVAPAUTUS

4.1. Canon sanoutuu lain sallimassa määrin irti vastuusta, joka liittyy mihin tahansa osallistujille kampanjan aikana aiheutuviin menetyksiin, vahinkoihin tai tapaturmiin mistä tahansa syystä. Mikään näissä säännöissä ei kuitenkaan poista eikä rajoita Canonin vastuuta henkilövahingosta tai kuolemasta, joka aiheutuu Canonin työntekijöiden tai edustajien todennetusta huolimattomuudesta.

4.2. Canon pidättää itsellään oikeuden kumota tämän kampanjan, muokata ja/tai muuttaa sitä milloin tahansa ilman, että siitä aiheutuu mitään vastuuvelvollisuutta, mutta pyrkii aina minimoimaan osallistujaan kohdistuvat vaikutukset kohtuuttoman pettymyksen välttämiseksi.

4.3. Canon pidättää itsellään oikeuden tarkastaa kaikkien hyvityshakemusten oikeellisuuden ja pyytää tarvittaessa lisätietoja ja tositteita. Canonilla on myös oikeus perua tai estää ilman erillistä ilmoitusta kampanjaan osallistuminen sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat osallistuneet tai yrittävät osallistua kampanjaan kiellettyjä keinoja käyttämällä.

Canonin ratkaisut ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa.

5. TIETOJEN KÄSITTELY

5.1. Canon Oy on vuoden 1998 tietosuojalain (”DPA”) mukainen tietoja valvova taho koskien Osanottajien luovuttamia henkilötietoja. Kaikkia meille luovutettuja henkilötietoja käsittelee Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Ireland tämän Kampanjan hallinnointitarkoituksessa ja soveltuvin osin myös markkinointitarkoituksessa niissä tapauksissa, joissa Osanottajat ovat valinneet markkinointiviestinnän vastaanottamisen Canonilta.

5.2. Jos Osanottajat eivät halua, että heidän yhteystietojaan käytetään markkinoinnissa tai että Canon ottaa heihin myöhemmin yhteyttä samanlaisissa kampanjoissa, aiheeseen liittyvää valintaruutua EI merkitä hakemuslomaketta täytettäessä.

6. SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDANRATKAISU

6.1. Lain sallimissa määrin nämä ehdot ja niihin ja tähän kampanjaan liittyvät, mahdollisesti ilmenevät kiistat käsitellään ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja niihin sovelletaan Suomen tuomioistuinten ei-yksinomaista lainkäyttövaltaa.

6.2. Kuluttajana sinulla on tarvittaessa mahdollisuus käynnistää oikeuskäsittely paikallisessa tuomioistuimessa omalla kielelläsi. Paikallinen kuluttajaneuvonta voi neuvoa sinua oikeuksiisi liittyen. Nämä säännöt eivät rajoita lakisääteisiä oikeuksia.

  • Canon
  • ...
  • Katso, kuinka Canon Explorer Markus Varesvuo kuvaa Canon-superteleobjektiivilla.