OHJELMISTOT

Graafisen alan sovellusohjelmisto

Laajenna liiketoimintaasi lisäarvoa tuottavilla esikäsittelyohjelmistoilla

Océ Touchstone

Océ Touchstone

Erotu kilpailijoista tarjoamalla pintakuvioituja, kerrostettuja ja yksityiskohtaisia tulosteita, jotka sopivat erinomaisesti sisustukseen, julisteisiin ja taiteellisiin käyttökohteisiin. Océ Touchstone -laajennuksen avulla voit tarkistaa suunnitelmat ennen niiden lähettämistä ja varmistaa näin virheettömän lopputuloksen.

Océ Arizona Xpert

Océ Arizona Xpert

Työskentele älykkäämmin ja luo monikerroksisia projekteja helposti ja nopeasti. Itseoppivan toiminnon ansiosta voit tallentaa, mukauttaa ja toisintaa suunnitelmia – näin parannat tehokkuutta ja pienennät kustannuksia. Océ Arizona Xpert -ohjelmiston ytimenä on Océ Arizona 1300 -sarja.

Muut ohjelmistot

Océ ProCut software

Océ ProCut -ohjelmisto

Ihanteellinen työkalu digitaalisten painotuotteiden tarjoajille. Automatisoi työnkulut valmistelusta viimeistelyyn ja hyödynnä integroidun prosessin tarjoamat edut.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Paranna tuotannon työnkulkuja automatisoimalla tehtäviä, hallitsemalla värejä ja vähentämällä kustannuksia huipputehokkaalla ohjelmistolla.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Adobe® PDF Print Engine -tekniikkaan perustuva ohjelmisto tarjoaa kattavan työnkulun digitaalisen tiedoston käsittelystä tulostukseen ja viimeistelyyn.

Katso myös

Tutustu hankinnasta maksuun -ratkaisuihimme

Ota yhteyttä tiimiimme