Simplify, plug and play solutions

Valmisratkaisut yksinkertaistavat hallinnointia

Haasteet

Ilman oikeita työkaluja hallinnointi vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Jos talossa ei esimerkiksi ole omaa IT-asiantuntijaa, nykypäivän monimutkaisen prosessointitekniikan kanssa on vaikeampi pärjätä. Lisäksi tuottavuus kärsii, jos etätyöntekijät eivät pääse helposti käsiksi tarvitsemiinsa asiakirjoihin.

Canonin valmiit asiakirjaratkaisut helpottavat arjen hallinnointitoimia, joten sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Asiakastarina

Lue, miten Leedsin kaupunginvaltuusto optimoi tulostuspalvelunsa, paransi tuottavuutta, pienensi kustannuksia ja vähensi jätettä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme yksinkertaistaa liiketoimintaasi

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Valmiit asiakirjaratkaisut

valmiit asiakirjaratkaisut
Monimutkaisten laitteiden asentaminen ja käyttöönotto voi olla vaikeaa. Tehosta työskentelyä yksinkertaisten ja helppokäyttöisten tuotteiden avulla, joissa on helppo asennus ja edistyneet asiakirjan käsittelytoiminnot.

Tehokas asiakirjatuotanto

tehokas asiakirjatuotanto
Auta työntekijöitäsi työskentelemään nopeammin ja fiksummin virtaviivaistetun tulostuspalvelun avulla, joka hoitaa tulostustyöt mistä tahansa verkkoon liitetystä laitteesta.

Managed Print Services -palvelut pk-yrityksille

MPS-palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille
Paranna tuottavuutta, pienennä kustannuksia ja vähennä hävikkiä ja vapauta työvoimaa aikaa vievästä tulostuspalveluiden hallinnasta muihin tehtäviin. Lue, kuinka MPS-ratkaisumme auttavat sinua työskentelemään nopeammin ja fiksummin.

Etätyöskentely

mobiilitoimisto
Lisää työn tehokkuutta ja kätevyyttä: anna työntekijöillesi mahdollisuus tulostaa, skannata ja käsitellä asiakirjoja missä vain.

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Valmisratkaisut - ratkaisut - virtaviivaista