no business
Simplify, plug and play solutions

Valmisratkaisut yksinkertaistavat hallinnointia

Haasteet

Ilman oikeita työkaluja hallinnointi vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Jos talossa ei esimerkiksi ole omaa IT-asiantuntijaa, nykypäivän monimutkaisen prosessointitekniikan kanssa on vaikeampi pärjätä. Lisäksi tuottavuus kärsii, jos etätyöntekijät eivät pääse helposti käsiksi tarvitsemiinsa asiakirjoihin.

Canonin valmiit asiakirjaratkaisut helpottavat arjen hallinnointitoimia, joten sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Asiakastarina

Lue, miten Leedsin kaupunginvaltuusto optimoi tulostuspalvelunsa, paransi tuottavuutta, pienensi kustannuksia ja vähensi jätettä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin kerromme, miten voimme yksinkertaistaa liiketoimintaasi

Ota yhteyttä

Asiakasratkaisut

Tulostusympäristön hallintapalvelut - MPS

MPS-palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille
Paranna tuottavuutta vapauttamalla henkilöstö tulostusympäristön hallinnasta ja ylläpidosta. Canonin toteuttama tulostusympäristön ja asiakirjojen työnkulkujen proaktiivinen hallinta ja jatkuva optimointi mahdollistavat kulujen hallinnan samalla kun työntekijöiden tuottavuus sekä tyytyväisyys kasvaa ja tietoturva, käytettävyys sekä ympäristöystävällisyys paranee.

Valmiit asiakirjaratkaisut

valmiit asiakirjaratkaisut
Tehosta tuottavuutta Canonin edistyksellisten paperinkäsittelyominaisuuksien ja digitaalisille asiakirjoille suunniteltujen toimintojen avulla. Pienikokoiset tuotteemme mahtuvat minne vain, ja niiden käyttöönotto, käyttö ja ylläpito on helppoa.

Ratkaisuja mobiilityöskentelyyn

mobiilitoimisto
Kun työntekijät voivat tulostaa, skannata ja käsitellä asiakirjoja etäyhteyden kautta, viiveiden ja virheiden määrä vähenee, tuottavuus kasvaa ja asiakaspalvelun laatu paranee. Canonin mobiilitoimistotyökalut vähentävät paperisten asiakirjojen tarvetta ja säästävät siten aikaa ja rahaa sekä parantavat tietoturvaa.

Muuta kiinnostavaa

  • Canon
  • ...
  • Valmisratkaisut - ratkaisut - virtaviivaista