CanoScan Lide 35 KotiMikron testivoittoon

KotiMikro testasi tasoskannerit numerossaan 4/2005. Mukana oli skannereilta neljältä valmistajalta. Testivoiton nappasi CanoScan Lide 35. Skanneri sai kiitosta käyttäjäystävällisyydestään ja värien toistosta. Lue tiivistelmä alta.

KotiMikro: Hyvä ja huokea

KotiMikro-testivoittaja-logo

Näin lehti kirjoittaa CanoScan Lide 35 -skannerista:

"Canonilla on värit hallussa ja CanoScan Lide 35 pääsi vertailun väriskeema- ja valokuvatesteissä kaikista lähimmäksi oikeita värejä ja sävyjä.

Muotoilultaan laite on äärimmäisen hillitty, ja skanneri on A4-koon laitteista ulkoisilta mitoiltaan vertailun pienin. Laitteenmukana toimitetaan teline, jossa skanneria voi säilyttää. Pystyjalusta säästää myös pöytätilaa ja skanneria voi lisäksi käyttää, vaikka se on jalustassa kallellaan.

Canon eroaa edukseen muista laitteista myös siten, että siinä ei ole erillistä virtalähdettä, vaan skanneri saa virtansa USB-liitännän kautta.

Tämä skannerimalli vie käyttäjäystävällisyyden uudelle tasolle. Kuvaa skannatessa ei ole pakko kajota asetuksiin, vaan käyttäjän tarvitsee vain laittaa skannattava kohde alustalle ja painaa skannauspainiketta. Hetken kuluttua kuva ilmestyy skanneriin kuuluvan kuvankäsittelyohjelman ikkunaan. Myös tekstintunnistus toimii todella hienosti.

Tiivistelmä: Tämä kuvanlukija on laadukas, nopea ja edullinen. Käyttäjäystävällisyys on huipputasoa, samoin värien toisto.

+ Ei erillistä virtalähdettä
+ Hyvä värintoisto
+ Hillitty muotoilu
+ Edullinen hinta
- Ei diaskannausta"

KotiMikro 4/2005

spacer
					image
Tuotesivulle
CanoScan Lide 35