CanoScan 8600F

CanoScan 8600F on oikea ratkaisu ammattilaiskäyttöön, kun aika on kallisarvoista. Nopean esikatselun ja FARE Level 3 -tekniikan ansiosta säästyt tuntikausien manuaaliselta korjailulta ja voit rauhassa keskittyä luovaan työskentelyyn.

Edut

  • 4 800 x 9 600 dpi, 48 bitin värisyvyys
  • Filmisovitin – kaksitoista 35 mm:n negatiivia ja neljä 35 mm:n diaa
  • Pölyn ja naarmujen poisto filmeistä FARE Level 3 -tekniikalla
  • Erittäin nopea skannaustekniikka
  • Kattava ohjelmistopaketti, johon kuuluu muun muassa SilverFast SE
  • USB 2.0 Hi-Speed
  • 7 pikapainiketta
  • Nopea monikuvatoiminto

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon CanoScan 8600F

Ammattitasoinen laatu


CanoScan 8600F:n 4 800 x 9 600 dpi:n kenno taltioi pienimmätkin yksityiskohdat, ja huipputarkat kuvat soveltuvat hyvin suurennoksia ja isokokoisia tulosteita varten. 48 bitin värisyvyyden ansiosta skannattujen kuvien värit toistuvat erittäin tarkkoina.

Filmiskannaus


CanoScan 8600F on varustettu monipuolisella filmisovittimella (FAU), jonka avulla voidaan skannata kerralla jopa kaksitoista 35 mm:n negatiivia. Filmisovittimeen voidaan asettaa myös neljä kehystettyä diaa tai 120-filmillä otettua kuvaa.

Automaattinen kuvien korjaus


Infrapunavaloa hyödyntävä FARE Level 3 -tekniikka tunnistaa ja korjaa naarmuuntuneen, vahingoittuneen tai haalistuneen filmin automaattisesti alkuperäiseen loistoonsa, joten sinä säästyt tuntikausien korjaustyöltä. Se vähentää myös herkän filmin rakeisuutta ja tasapainottaa vastavaloa. Valokuvat korjaa vastaavasti QARE Level 3.

Erittäin nopea skannaus


CanoScan 8600F:n erittäin nopea skannauskoneisto parantaa tuottavuutta ja näyttää esikatselukuvat jo neljässä sekunnissa. Työskentely on tehokasta jopa kaikkein suurimmalla tarkkuudella skannattaessa, sillä USB 2.0 Hi-Speed -liitäntä varmistaa nopean tiedonsiirron.

Tehokas ohjelmisto


8600F:n mukana tulee lukuisia tehokkaita ohjelmia, jotka takaavat erinomaisen toiminnallisuuden, suorituskyvyn ja tuottavuuden. LaserSoftin SilverFast SE -ohjain mahdollistaa skannausprosessin ammattitasoisen hallinnan ja vähentää skannauksen jälkeisen käsittelyn tarvetta. Pakkaukseen sisältyy myös tehokas kuvankäsittelyohjelma Adobe PhotoShop Elements sekä tekstintunnistusohjelmisto ScanSoft Omnipage SE. Canonin Scangear- ja CanoScan Toolbox -ohjelmien uudet versiot tarjoavat entistä paremman kuvanlaadun ja monipuolisemmat toiminnot.

Pikapainikkeet


Yleisimpiä skannaustoimintoja voidaan käyttää seitsemällä suurikokoisella pikapainikkeella, jotka helpottavat työskentelyä ja säästävät aikaa. Voit asettaa pikapainikkeet suorittamaan useimmin käytettyjä toimintoja: kopiointia, skannausta, PDF-tiedostoon skannausta tai lähetystä sähköpostiohjelmaan. Neljä painikkeista on omistettu PDF-tiedostoon skannausta varten, kuten skannaus värillisenä tai mustavalkoisena.

Monikuvaskannaus


CanoScan 8600F:ssä hyödynnetään Canonin nopeaa monikuvatoimintoa, jonka avulla voit skannata jopa kymmenen erillistä kuvaa kerralla ja muokata niitä sitten erillisinä kuvina. Monikuvatoiminto tunnistaa, rajaa ja suoristaa automaattisesti monta kuvaa, ja se tunnistaa jopa käytettävän kuvan tyypin (filmi tai valokuva).

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon CanoScan 8600F ominaisuuksista ja toiminnoista.