Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Optional Wi-Fi Unit WU10

Kannettavan WU10:n avulla voit skannata langattomasti mobiililaitteisiin ilman johtoja tai ulkoisia virtalähteitä.

Edut

  • Langaton skannaus liikkuvaan työhön
  • Helppokäyttöinen
  • Skannaa jopa 400 värikuvaa (200 dpi) yhdellä latauksella
  • Yhteensopiva Mac-, PC-, iOS- ja Android-laitteiden kanssa
  • Skannaa suoraan tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Täydellinen kannettava skannauspalvelin


Valinnainen Wi-Fi-yksikkö WU10 on täydellinen lisä imageFORMULA-mobiiliskannereiden valikoimaamme. Sen avulla käyttäjät voivat skannata langattomasti missä tahansa ilman erillisiä virtalähteitä tai verkkoyhteyksiä.

Helppo käyttää


Wi-Fi-yksikkö WU10 on erittäin helppokäyttöinen. Kun yhdistät yksikön USB-liitännän kautta kannettavaan skannauslaitteeseen, se antaa laitteelle virtaa ja mahdollistaa langattoman skannauksen. Laitteen käyttöä helpottaa myös intuitiivinen, värikoodattu käyttöpaneeli.

Skannaa nopeasti missä tahansa


Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit skannata missä tahansa – kotona, toimistolla, tien päällä tai asiakaspalvelupisteissä. Nopeuta tietojen todentamista ja päätöksentekoa skannaamalla tärkeitä tietoja, kuten sopimuksia, henkilötodistuksia ja laskuja, älypuhelimeen, tablet-laitteeseen tai tietokoneeseen ja lähetä tiedot joko etukäteen määritettyyn järjestelmään tai pilvipohjaiseen sovellukseen. WU10:n avulla voit skannata jopa 400 kuvaa (200 dpi) yhdellä latauksella ja nauttia nopeasta mobiiliskannauksesta suorituskyvystä tinkimättä.

Monipuoliset Wi-Fi-yhteydet


Wi-Fi-lisävarusteyksikkö toimii sekä yhteyspisteen kautta että suoralla laitteiden välisellä yhteydellä. Tien päällä WU10:n voi yhdistää Canon-mobiiliskanneriin, ja sen kautta voi luoda langattoman yhteyden suoraan käyttäjän mobiili- tai tablet-laitteeseen. Toimistolla useat käyttäjät voivat käyttää samaa skanneria yrityksen Wi-Fi-verkkopalvelimen tai suoran Wi-Fi-yhteyden kautta.

CaptureOnTouch Mobile


Canonin monipuolisen CaptureOnTouch Mobile -ohjelman avulla voit skannata suoraan iPhone-, iPad- tai Android-laitteisiin. Kaksipuolisen skannauksen ja muiden monipuolisten toimintojen ansiosta säästät aikaa. Edistyneet kuvankäsittelytyökalut, kuten automaattinen asiakirjan koon tunnistus, vinouden korjaus ja tyhjän sivun poisto, takaavat tasaisen laadukkaat tulokset. Ilmainen sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille. Jos haluat tehostaa tuottavuutta tien päällä, voit skannata useita asiakirjoja kerralla ja tallentaa tiedot joko pilvipalveluun tai yrityksen omaan järjestelmään. Lisätietoja on ohjelman tiedoissa.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Optional Wi-Fi Unit WU10 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

USB connection

USB-liitäntä