Skannaus uniFLOW-ohjelmiston avulla

uniFLOW-ohjelmisto tekee tulostimien, skannereiden ja muiden laitteiden hallinnasta vaivatonta, ja sen avulla voit käyttää Canon-laitteitasi entistä tehokkaammin. Moduuleihin perustuva ohjelmisto toimii saumattomasti yhdessä Canonin laitteiden kanssa. Sillä voi ohjata toimiston tulostus- ja skannaustoimintoja ja yrityksen omia painotoimintoja yhden mukautettavan alustan kautta. 

uniFLOW-ohjelmisto kattaa koko skannausprosessin: skannauksen suoraan laitteesta, helpon asiakirjojen käsittelyn tehokkaan skannausjärjestelmän avulla ja skannattujen asiakirjojen lähetyksen mihin tahansa tuettuun kohteeseen.

Skannaa kätevästi Canon-laitteilla

Skannaa vaivattomasti yhdenmukaisen käyttöliittymän kautta yhteensopivilla Canon-monitoimilaitteilla (imageRUNNER ADVANCE -mallit ja tietyt imageRUNNER- ja i-SENSYS-mallit) ja Canon-verkkoskannereilla (imageFORMULA ScanFront). Laitteet ovat pienikokoisia ja varmatoimisia.

Easy Scanning

Mukautettava skannaus

Mukautettavan skannauksen ansiosta käyttäjät näkevät kaikilla toimiston laitteilla sisäänkirjautumisen jälkeen vain itselleen määritetyt työnkulut. uniFLOW-järjestelmänvalvojat voivat helposti määrittää käyttöoikeuksien avulla työnkulkuja siten, että ne ovat saatavilla kaikille tai vain tietyille osastoille, ryhmille tai käyttäjille.

Turvallista skannausta

Laitteiden luvattoman käytön voi estää käyttämällä erilaisia joustavia kirjautumisvaihtoehtoja, kuten korttikirjautumista, käyttäjätunnusta ja salasanaa, PIN-koodia, työkoodia tai nimetöntä kirjautumista. Skannaustoimintojen käyttöä voi rajoittaa käyttäjäkohtaisesti ja siten varmistaa, että luottamukselliset tiedot pysyvät turvassa. Skannauksen seurantatiedot tallennetaan raportointia varten.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Skannaa helposti

Monitoimilaitteiden skannaus- ja tulostustoiminnot ovat käytettävissä tehokkaasti yhdellä kirjautumistoiminnolla. Sisäänkirjautumisen jälkeen skannaaminen onnistuu vaivattomasti selkeän ja kätevän käyttöliittymän kautta, joka on samanlainen kaikilla laitteilla. Skannaustöitä voi esikatsella näytöllä ennen skannaamista.

Nopea ja monipuolinen skannattujen kuvien käsittely

uniFLOW-ohjelmiston avulla skannatut kuvat ovat helposti ja automaattisesti muunnettavissa hakukelpoisiksi, jäsennellyiksi ja tehokkaasti pakatuiksi asiakirjoiksi. Skannatut asiakirjat ovat valmiita muokattavaksi, arkistoitavaksi tai integroitavaksi yrityksesi omiin järjestelmiin.

Yhteensopivuus ScanFront-verkkoskannereiden kanssa edellyttää uniFLOW-ohjelmiston versiota 5.4 tai uudempaa. Kysy uniFLOW-ohjelmistosta valtuutetulta Canon-jälleenmyyjältä tai järjestelmäintegroijalta jo tänään. Kaikki muut merkit ja tuotenimet ovat omistajayritystensä omaisuutta.