Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

Nopea ja kompakti väriverkkoskanneri on suunniteltu lisäämään tuottavuutta ja helpottamaan tiedonjakelua. Tyylikäs ja kestävä muotoilu tekee siitä ihanteellisen kiireisiin toimistoihin ja asiakastapaamistiloihin.

Edut

  • Kompakti, kaunis muotoilu
  • Skannaa ja lähetä asiakirjoja useisiin kohteisiin
  • Käyttäjäystävälliset toiminnot, helppokäyttöinen värillinen kosketusnäyttö
  • Edistyneet tietoturvatoiminnot
  • Helppo etähallinta ja verkkoyhteys

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Sijoita seinää vasten


ScanFront 300/300P on helppokäyttöinen ja helposti ylläpidettävä laite, joka mahtuu pienen kokonsa ansiosta toimistossa mihin tahansa. Tyylikkään ja kestävän muotoilunsa ansiosta laite on helppo sijoittaa myös kätevästi asiakaspalvelupisteiden lähelle.

Lisää tuottavuutta


Tehokas ScanFront 300/300P virtaviivaistaa työnkulkuja ja auttaa alentamaan kustannuksia, sillä sen skannausnopeus on jopa 30 sivua/60 kuvaa minuutissa. Toimistossa asiakirjat voi lähettää suojatusti verkossa - myös useaan kohteeseen kerrallaan - ja säästää näin aikaa ja rahaa.

Käyttäjäystävällinen toiminta


ScanFront 300/300P on helppo ja kätevä käyttää. Suurelta ja tarkalta värilliseltä kosketusnäytöltä ryhmät voivat selata valikkoja nopeasti ja vaivattomasti, ja personoitujen työpainikkeiden avulla tiedostojen jakaminen onnistuu tarkasti ja nopeasti.

Varma tietoturva


Edistyksellisten tietoturvaominaisuuksien avulla hallitset luottamuksellisia tietoja. Turvallinen käyttäjän tunnistus ja sormenjälkitodennus (vain ScanFront 300P) estävät luvattomien käyttäjien pääsyn yritysverkkoon. Suojausta voi tehostaa rajoittamalla skannerin toimintojen käyttöä käyttäjäkohtaisesti.

Kätevä etähallinta


ScanFront 300/300P -verkkoskannerien käyttöönotto ja ylläpito on helppoa, joten ne auttavat alentamaan IT-kustannuksia. Skannerin liittäminen verkkoon ei vaadi lisälaitteita tai -ohjelmia. IT-päälliköt voivat päivittää, varmuuskopioida ja palauttaa useita laitteita etäyhteydellä helppokäyttöisen verkkoselaimen kautta tai yhtä aikaa ScanFront-hallintatyökalun avulla.

Saumaton integraatio


Mukautettu indeksitiedosto ja kuvatiedostojen nimeäminen mahdollistavat helpon integroinnin dokumentinhallintajärjestelmiin, jolloin tiedostojen luokitus ja hakeminen onnistuu helposti.

Taattua luotettavuutta


Suoran paperiradan ja kestävän syöttölaitteen ansiosta eripainoisia ja -kokoisia asiakirjoja voi skannata yhtä aikaa. ScanFront 300P:n päällekkäissyötön ultraäänitunnistus estää päällekkäisten asiakirjojen joutumisen laitteeseen.

Ympäristöystävällisesti positiivinen


ScanFront 300/300P:n energiankulutus on jopa 70 % alempi kuin vastaavien tuotteiden, joten se auttaa saavuttamaan yrityksen energiansäästötavoitteet.

Yksilöllinen ja helppo mukauttaa


Software Development Kit on saavana ohjelmistokehittäjien avuksi ScanFront-verkkoskannerin sisältäviin skannausratkaisuiden kehittämiseen. Lisätietoja saa Canonin Business Solutions Developer Programme (BSDP) -ohjelman kautta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P ominaisuuksista ja toiminnoista.