Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Ultrakompakti ja kannettava P-150 on alan nopein kaksipuolinen A4-skanneri, joka sopii niin toimistoon kuin matkakäyttöönkin – nopea skannaus 15 sivua minuutissa ja luokkansa paras 20 arkin automaattinen syöttölaite.

Edut

  • Nopea skannaus, 15 sivua/min (30 kuvaa/min)
  • Ultrakompakti, tilaa säästävä ja kannettava
  • Välitön skannaus sisäisellä ohjelmistolla
  • Helppo USB-virransyöttö
  • Nopea eräskannaus 20 arkin ADF:llä
  • Korkealuokkaiset kuvat 600 dpi:n kennolla
  • Mac/Linux-ajurit laajaan yhteensopivuuteen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA P-150

Alan kompaktein ja kannettavin kaksipuolinen A4-skanneri


Kevyen ja tilaa säästävän muotoilunsa ansiosta P-150 sopii sekä pieneen toimistoon että kotitoimistoon – ja se on ihanteellinen paljon liikkuville ammattilaisille, jotka haluavat skannata asiakirjoja joustavasti.

Kasvata tuottavuutta


P-150 säästää aikaa ja lisää käyttäjien tuottavuutta: se skannaa kaksipuolisen asiakirjan kerralla nopeudella 15 sivua minuutissa, ja siinä on luokkansa paras 20 arkin automaattinen syöttölaite nopeaan eräskannaukseen.

Koska skanneri on helposti kannettava, etätyöntekijät voivat skannata joustavasti myös ollessaan poissa toimistosta. Tämä nopeuttaa tärkeiden asiakirjojen, kuten ostotilausten, laskujen ja palkkiohakemusten, käsittelyä – mikä lisää tuottavuutta ja säästää rahaa.

Erinomainen pieneen toimistoon tai kotitoimistoon.


Pienen kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta P-150 sopii hyvin niin kotiin kuin pieneen toimistoonkin. CaptureOnTouch-ohjelmiston ansiosta se on erittäin helppokäyttöinen.

Ihanteellinen liikkuville ammattilaisille


Mikään muu skanneri ei mahdu yhtä näppärästi salkkuun tai tietokonelaukkuun, ja USB-virransyötön ansiosta verkkolaitetta ei tarvitse kuljettaa mukana. Kytke vain P-150 kannettavaan tietokoneeseen ja aloita skannaus. Integroidulla CaptureOnTouch lite -ohjelmistolla voit skannata matkalla muista tietokoneista joutumatta asentamaan uutta ajuria tai sovellusta.

Edistynyt ja intuitiivinen kuvankäsittely


Huipputarkka 600 dpi:n kenno tuottaa loistavan kuvanlaadun – ja laaja valikoima kuvankäsittelytoimintoja, kuten automaattinen värin, paperikoon, vinouden ja tekstinsuunnan tunnistus, takaa korkean skannausjäljen ja tehokkuuden.

CaptureOnTouch helppoon skannaukseen

Canonin CaptureOnTouch-ohjelmisto tarjoaa helpon ja tehokkaan skannauksen, mukaan lukien yhden painikkeen toiminnot esimerkiksi skannaukseen sähköpostiin tai työpöydälle. Käyttäjät voivat asentaa myös pilvi-pohjaisen Evernote-ohjelmiston,jonka avulla tietoja voi ladata nopeasti webiin.

Vaivaton liitettävyys


P-150 tukee monipuolisesti eri kuvannussovelluksia TWAIN- ja ISIS-ajureiden ansiosta. P-150 on lisäksi Kofax Virtual Rescan (VRS) -sertifioitu ja tuettu.

Helppo arkistointi


Canonin CaptureOnTouch-ohjelmistolla ja muilla integroiduilla sovelluksilla, kuten BizCard Reader, käyttäjät voivat skannata ja tuoda tärkeät käyntikortit suoraan yhteystietoihin. PaperPort mahdollistaa sähköisten tiedostojen tehokkaan arkistoinnin, hallinnan ja haun.

Vihreät arvot


Koska P-150 käyttää USB-virransyöttöä ja kuluttaa vain 5 W, se on erittäin ympäristötietoinen valinta. Se noudattaa kaikkia ENERGY STAR -standardien energiatehokkuutta ja käyttökustannuksia koskevia vaatimuksia.

Moderni muotoilu


Moderni muotoilu ja silkinmusta viimeistely tekevät P-150-skannerista tyylikkään sijoituksen.

Laaja yhteensopivuus


P-150 tukee Mac-järjestelmiä, sillä mukana on Mac TWAIN -ajuri ja Mac-yhteensopiva ohjelmisto CaptureOnTouch. Avointa arkkitehtuuria käyttäville organisaatioille on saatavilla myös SANE-yhteensopiva Linux-ajuri. Ajuri on ladattavissa Canonin ohjelmistotukisivustosta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA P-150 ominaisuuksista ja toiminnoista.