Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 on eniten tuottavuutta lisäävä pöytäskanneri luokassaan. Lujan rakenteen, nopean toiminnan ja luotettavan materiaalinkäsittelyn ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu paljon paperia käyttävään skannaukseen.

Edut

  • Luokkansa nopein väriskannaus: jopa 60 sivua minuutissa
  • Luja rakenne mahdollistaa jopa 7 000 skannausta päivässä
  • Pienikokoinen ja erittäin tuottava
  • Luotettava paperinkäsittely sisältää uudelleenyrittävän paperinerottelun

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-M160

Nopeaa skannausta paljon paperia käyttäviin ympäristöihin


Kaksipuolinen skannausnopeus on jopa 60 sivua / 120 mallisivua minuutissa ja tarkkuus 300 dpi, joten laite sopii hyvin OCR-käsittelyyn. DR-M160 on suunniteltu korkealaatuiseen skannaukseen vaativissa ympäristöissä

Luja rakenne ja nopea skannaus


Lujarakenteinen laite sisältää 60 arkin sekamateriaalin eräsyöttöä tukevan syöttölaitteen, mikä lisää työryhmän tuottavuutta. DR-M160 tarjoaa luotettavan syötön ja eri materiaalityyppien erottelun. Se tukee niin paksua kuin ohuttakin paperia aina kohokuvioisista korteista kolmen metrin pituisiin dokumentteihin. DR-M160 käsittelee jopa 7 000 skannausta päivässä, ja sen vahvat syöttötelat ja vakaa paperinkuljetusjärjestelmä takaavat erinomaisen kestävyyden ja suorituskyvyn isoissa työkuormissa.

Vaivatonta paperinkäsittelyä


Ainutlaatuinen uudelleenyrittävä erottelujärjestelmä syöttää asiakirjan automaattisesti uudelleen, jos laite tunnistaa kaksoissyötön. Tämä vähentää käyttäjän työtä. Kaksoissyötön vapautuspainikkeella käyttäjä voi ohittaa kaksoissyötön nopeasti ja jatkaa skannausta.

Helppokäyttöinen ohjelmisto


imageFORMULA DR-M160 sisältää ohjelmiston, joka mahdollistaa helpon ja saumattoman skannauksen ja dokumentinhallinnan. CaptureOnTouchin selkeä käyttöliittymä sisältää Full Auto Mode -toiminnon, joka yksinkertaistaa skannausta. Se tukee myös skannausta useisiin tiedostomuotoihin (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP ja PowerPoint) sekä SharePoint-yhteyttä. CapturePerfect sopii erinomaisesti tärkeään eräskannaukseen, sillä se sisältää edistyneet katselu- ja lähetystoiminnot, kuten lähetyksen suoraan kansioon, sähköpostiin ja SharePoint-järjestelmään. Mukana toimitetaan lisäksi alan johtava kuvankäsittelyohjelmisto Kofax VRS sekä eCopy PDF Pro Office -ohjelmisto PDF-asiakirjojen nopeaan luomiseen, muokkaukseen ja muuntamiseen.

Tasoskanneriyksikön 101 lisäys

Lisävarusteena hankittava tasoskanneriyksikkö 101 on ihanteellinen täydennys DR-M160-laitteeseen. Se on helppo liittää USB-kaapelilla, ja se sopii erinomaisesti sidottujen tai hauraiden dokumenttien tarkkaan skannaukseen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-M160 ominaisuuksista ja toiminnoista.