Canon imageFORMULA DR-G1100

imageFORMULA DR-G1100

Nopea ja laadukas A3-skanneri tuotantoskannaukseen ja vaativiin skannaustöihin. Täydellinen ratkaisu keskus- ja etätoimistoihin sekä skannauspalveluita tarjoaville yrityksille.

DR-G1100

Edut

 • Nopea A3-väriskannaus jopa 200 kuvaa minuutissa
 • 500 arkin asiakirjansyöttölaite
 • Luotettava syöttölaite erilaisten asiakirjatyyppien käsittelyä varten
 • Kätevä käyttö U-paperiradan ja edestä tapahtuvan materiaalinsyötön ansiosta
 • Kestävä rakenne vaativia työmääriä varten
 • Korkealuokkainen kuvankäsittely

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-G1100

Nopeaa ja tehokasta skannausta


Tehosta työskentelyä nopealla DR-G1100-tuotantoskannerilla, jolla skannaat jopa 100 väri-, mustavalko- ja harmaasävysivua ja 200 kuvaa minuutissa.
Laitteessa on erillinen siru, joka takaa nopean skannauksen silloinkin, kun valittuna on useita kuvankäsittelytoimintoja. 500 arkin syöttölaite säästää aikaa skannattaessa suuria eriä.

Parannettu asiakirjankäsittely


Edistyneet paperinkäsittelytoiminnot tehostavat skannausta ja parantavat skannaustuloksia asiakirjan tyypistä riippumatta. Tasaisen paperiradan ansiosta voit skannata sujuvasti ja välttää erityisesti ohuen skannattavan materiaalin vahingoittumisen. Kolme paperinsyöttötilaa takaavat erilaisten asiakirjatyyppien luotettavan käsittelyn. DR-G1100-skannerin niitintunnistimet estävät asiakirjojen vahingoittumisen, ja päällekkäissyötön ultraäänitunnistus varoittaa käyttäjää päällekkäissyötöstä.

Käyttäjän huomioivaa suunnittelua


DR-G1100-skannerissa materiaalinsyöttö on edessä, minkä ansiosta voit syöttää ja poistaa asiakirjat helposti ja mukavasti istuma-asennossa. Myös ohjauspaneeli ja työpainikkeet ovat helposti nähtävillä silmien korkeudella.

Luotu suuriin työmääriin


Pienikokoinen ja kestävä DR-G1100 on luotu vastaamaan nykyaikaisten yritysten vaativiin työmääriin, ja sen päivittäinen skannauskapasiteetti on 25 000 skannausta päivässä. Se on täydellinen ratkaisu erilaisille liiketoiminta-aloille niin toimistoihin kuin skannauspalveluita tarjoaville yrityksille.

Korkealuokkaista kuvankäsittelyä


DR-G1100-skannerin älykkäiden kuvankäsittelytoimintojen ansiosta saat laadukkaita tuloksia joka kerta. Edistynyt vinouden korjaustoiminto tunnistaa ja suoristaa vinosti syötetyt asiakirjat sekä tarkistaa, onko skannattujen kuvien teksti suorassa. Folio -tilassa voi skannata jopa A1-kokoisia materiaaleja. MultiStream-toiminto luo skannatuista kuvista kaksoiskappaleet (esimerkiksi mustavalkokuvan tekstintunnistusta ja värikuvan arkistointia varten) ja merkkien korostustoiminto parantaa tekstintunnistusta.

Monipuoliset lisävarusteet ja ohjelmisto


Voit skannata nidottuja materiaaleja helposti liittämällä DR-G1100-skanneriin lisävarusteena saatavan Canonin A3-tasoskanneri 201:n tai A4-tasoskanneri 101:n. Muita lisävarustevaihtoehtoja ovat jälkileimasin ja paikkakooditunnistin. SharePoint-yhteydellä varustetun Canonin CapturePerfect-ohjelmiston avulla eräskannaus onnistuu helposti.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-G1100 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Scanning speed A4 (single sided)

Yksipuolisten A4-arkkien skannausnopeus

Automatic document feeder

Asiakirjansyöttölaite

Scanning speed A4 (single sided)

Päivittäinen skannauskapasiteetti

A3

Kaksipuolinen A3-skannaus

icon

Tehokas eräskannaus

USB connection

Parannettu kuvanlaatu

 • Skanneri

 • Asennuslevy

 • Kofax VRS -levy

 • Oppaat

 • USB-kaapeli

 • Virtajohto

 • Puhdistusliina

Mukana toimitettu ohjelmisto

Lue lisää skannerin mukana toimitetusta ohjelmistosta.

Canon-sovellukset

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Tehokkaalla sovelluksella voi skannata kerralla helposti ja nopeasti useita asiakirjoja. Ohjelmistossa on edistyneiden tulostusvaihtoehtojen lisäksi usean ikkunan näkymä ja pikkukuvanäkymä.

 • Sovelluksen edistyneet toiminnot parantavat terävyyttä ja luettavuutta ja poistavat vinouden. Näin digitaalisista asiakirjoista tulee tarkkoja jokaisella skannauskerralla.
 • Skannaa suoraan sähköpostiin, PDF-tiedostoon, tiedostoon tai esitykseen yhdellä kosketuksella.
 • Rekisteröi rutiinityöt ja muokkaa, järjestä uudelleen sekä hallitse tiedostoja vaivattomasti.
 • Kofax VRS -tuki

Yhteensopivuus: Windows

Lue lisää >

Muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset

Kofax VRS

Alan johtava kuvankäsittelyohjelma VRS säästää asiakirjojen manuaaliseen valmisteluun kuluvaa aikaa, parantaa skannattujen kuvien laatua ja lisää suuren kapasiteetin skannereiden suorituskykyä. Parempi luettavuus ja tekstintunnistus lisäävät tuottavuutta.
Yhteensopivuus: Windows

Software Developer Kit -työkalupaketti

BSDP

Canonin Business Solutions Developer Programme (BSDP) -ohjelman avulla saat käyttöösi paljon teknistä tietoa, jota voit hyödyntää yritystuotevalikoimallemme suunnattujen sovellusten käytössä. Lisätietoja SDK-paketeista saat Canon Developer Programme -sivuilta.