Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Sulavalinjainen ja pienikokoinen imageFORMULA DR-C125 on todella tilaa säästävä laite. Ainutlaatuisen pystysuuntaisen J-muotoilun ansiosta se sopii kiireisiin osastoihin ja pienille toimistopöydille.

Edut

  • Ohut ja pienikokoinen laite, jossa on ainutlaatuinen pystysuuntainen J-syöttö
  • Yksinkertainen ja helppo skannaus
  • Nopea kaksipuolinen skannaus: 25 sivua minuutissa 300 dpi:n tarkkuudella
  • Täydellinen ohjelmistopaketti kaikkiin skannaustarpeisiin
  • Tukee sekä Mac- että Windows-järjestelmiä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-C125

Ainutlaatuinen kompakti muotoilu


Ainutlaatuisen muotoilun ja innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta DR-C125 on edullinen ja suorituskykyinen skanneri. Pystysuuntaisen J-kuljetusjärjestelmän ansiosta DR-C125 on luokkansa pienikokoisin laite. DR-C125-skannerin voi asettaa suoraan takaseinää vasten tai tiskille, jossa on vain vähän tilaa. Paksuja tai kohokuvioituja kortteja voi skannata helposti suoran paperiväylän kautta, minkä ansiosta DR-C125 on erittäin monikäyttöinen.

Nopea ja luotettava skannaus

DR-C125 skannaa värilliset asiakirjat jopa nopeudella 25 sivua minuutissa (tai 50 mallisivua minuutissa kaksipuolisena), ja Ultrasonic Double Feed Detection -tunnistusjärjestelmä takaa luotettavan paperinkäsittelyn.

Helppo käyttää, laadukkaat tulokset


DR-C125-laitteessa on paljon innovatiivisia ominaisuuksia, joiden ansiosta kuka tahansa voi skannata helposti. CaptureOnTouch sisältää Full Auto Mode -toiminnon, joka käyttää automaattisesti parhaita asetuksia asiakirjan sisällön mukaan. Monimutkaiset toiminnot sujuvat nyt muutamassa sekunnissa helpon yhden painalluksen skannauksen avulla. Koska asiakirjat voi syöttää DR-C125-skanneriin kätevästi kuvapuoli ylöspäin, käyttäjät voivat syöttää asiakirjoja luonnollisessa suunnassa, mikä säästää aikaa.

Uudistunut CaptureOnTouch

Uudistunut CaptureOnTouch sisältää nyt entistä selkeämmän käyttöliittymän, jonka ansiosta skannaus on entistä helpompaa. Käyttäjät voivat muuntaa paperiasiakirjat nopeasti useisiin eri tiedostomuotoihin (PDF, TIFF, JPEG, BMP ja PowerPoint) ja skannata suoraan SharePoint- tai Evernote-järjestelmiin. CaptureOnTouch on erinomainen arkistointiratkaisu. Voit luoda hakukelpoisia PDF-asiakirjoja, jotka tukevat vaivatonta tekstipohjaista hakua ja noutoa. Asiakirjan voi skannata myös PDF/A-tiedostoksi, joka on pitkäaikaisessa arkistoinnissa käytetty vakiotiedostomuoto.

Tehokas ja monipuolinen ohjelmisto

DR-C125:n mukana toimitetaan kätevä ohjelmistovalikoima, joka lisää käyttäjän tehokkuutta. CaptureOnTouch-ohjelmiston lisäksi toimitetaan Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office ja PageManager (Mac), jotka auttavat lisäämään tuottavuutta.

Skannaus pilveen

Skannaa suoraan pilvipohjaiseen Evernote-tiedonhallintapalveluun. CaptureOnTouch-ohjelmistossa on työpainike, jolla voit skannata ja lähettää tietoja suoraan Evernote-palvelimiin. Voit noutaa tiedot myöhemmin älypuhelimella tai tietokoneella missä tahansa oletkin.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-C125 ominaisuuksista ja toiminnoista.