Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C on Canonin eturivin työryhmäskanneri vaativiin toimistoympäristöihin. Tämä kompakti ja helppokäyttöinen skanneri käsittelee suurimmatkin työt vaivatta.

Edut

  • Huippunopea: 40 mustavalkosivua minuutissa, 30 värillistä sivua minuutissa
  • Suuriin työmääriin
  • CaptureOnTouch-ohjelmiston avulla skannaus on helppoa ja vaivatonta
  • Luotettava paperinkuljetus mahdollistaa useiden eri materiaalityyppien käsittelyn
  • Luokkansa johtava energiatehokkuus
  • Tehokkaiden oheisohjelmistojen ansiosta käyttöönotto onnistuu viiveettä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-3010C

Huippunopea

DR-3010C on suunniteltu tämän päivän vaativiin työympäristöihin. Nopea mustavalkotulostus (40 sivua minuutissa, 200 ja 300 dpi) ja väritulostus (30 sivua minuutissa, 200 dpi) takaavat, että se suoriutuu vaivatta niin rutiinitöistä kuin tärkeiden asiakirjojen käsittelystä.

Erittäin suorituskykyinen

DR-3010C pystyy käsittelemään jopa 3 000 skannausta päivässä, joten isotkaan työmäärät eivät tuota ongelmia. 50 arkin syöttölaitteen avulla suurten asiakirjaerien skannaus onnistuu kerralla, ja säästät aikaa. DR-3010C voidaan liittää lisävarusteena saatavaan tasoskanneriyksikkö 101:een USB-kaapelilla, mikä mahdollistaa sidottujen ja hauraiden asiakirjojen skannaamisen.

Helppokäyttöinen

Kompakti ja moderni DR-3010C sopii työpöydälle kuin työpöydälle. Yhdeksän määritettävän työpainikeen ja helppokäyttöisen CaptureOnTouch-ohjelmiston ansiosta päivittäiset tehtävät voidaan hoitaa yhdellä painalluksella, ja käyttäjien tuottavuus paranee. Asiakirjoja ei tarvitse lajitella etukäteen, koska laitteessa on lukuisia hyödyllisiä toimintoja, kuten automaattinen värintunnistus, automaattinen suunnantunnistus ja tyhjän sivun ohitus. Lisää asiakirjat skanneriin ja anna DR-3010C:n hoitaa työ puolestasi. 600 dpi:n optinen tarkkuus ja uusimmat kuvankäsittelytoiminnot takaavat loistavan laadun joka kerralla.

Luotettavaa skannausta

Kalteva paperirata ja Canonin erotusrullatekniikka tuovat poikkeuksellisen luotettavuuden useille eri materiaaleille. Syöttövirheet korjataan nopeasti päällekkäissyötön ultraäänitunnistuksella. Voit skannata kaikkea hauraista asiakirjoista paksuihin kortteihin ja kohokuvioituun materiaaliin. Voit myös skannata A3-kokoisia asiakirjoja Folio-tilassa: ainutlaatuista tämän tyyppisessä skannerissa. Laite tukee myös pitkien asiakirjojen skannausta (enimmäispituus 3 metriä).

Ympäristöystävällinen

DR-3010C on 50 % energiatehokkaampi kuin vastaavat skannerit, ja sen virran voi määrittää käynnistymään ja katkeamaan laitteeseen kytketyn tietokoneen mukaan.

Laajat ohjelmistot

DR-3010C -skannerin tehokkaisiin oheisohjelmistoihin sisältyvät muun muassa CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort ja BizCard Reader. Paikkakoodiohjain ja lisävarusteena saatava viivakoodimoduuli mahdollistavat nopean asiakirjojen eräerottelun

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-3010C ominaisuuksista ja toiminnoista.