Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Tehosta toimiston asiakirjaskannausta, pienennä yrityksen kustannuksia ja paranna tuottoa DR-2020U:n nopeiden ja helppokäyttöisten skannaustoimintojen ja monipuolisen paperinkäsittelyn avulla.

Edut

  • Huippunopeaa väriskannausta 20 sivun tai 40 kuvan minuuttinopeudella (200 dpi)
  • Parannettu kuvanlaatu
  • Monipuolinen skannaus – automaattinen arkinsyöttölaite, tasoskanneri ja erillinen käyntikorttilukija
  • Nopea ja helppo skannaus CaptureOnTouch-ohjelmalla
  • Mukana tehokas ohjelmisto

Tarkat yksityiskohdat

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-2020U

Helppoa ja monipuolista skannausta


Helppokäyttöinen DR-2020U mahdollistaa edullisen ja nopean kaksipuolisen skannauksen pienissä toimistoissa, kotitoimistoissa ja yritysten osastoilla – laadusta ja ominaisuuksista tinkimättä.

DR-2020U on tyylikkään sulavalinjainen ja kompakti musta skanneri, jossa on kolme monipuolista skannaustoimintoa. Se pystyy käsittelemään useita erityyppisiä asiakirjoja isoista laskueristä tai raporteista kirjoihin, arkistomateriaaliin ja käyntikortteihin.

Huippunopea skannaus


Paranna tuottavuutta huippunopealla kaksipuolisella skannauksella, joka käsittelee yhtä nopeasti niin mustavalkoiset kuin värillisetkin asiakirjat. Automaattista arkinsyöttölaitetta käytettäessä DR-2020U käsittelee jopa 20 sivua tai 40 kuvaa minuutissa (200 dpi).

Parannettu kuvanlaatu


Edistykselliset toiminnot – kuten rei'ityksen poisto, automaattinen koon tunnistus, vinouden korjaus ja edistyksellinen tekstinparannus – varmistavat laadukkaat ja terävät lopputulokset. Pienennetty tiedostokoko lisää käsittelynopeutta. Canonin huippumodernin 600 dpi:n kuvakennotekniikan ja 3-ulotteisen värinkorjaustoiminnon avulla voit skannata värilliset raportit ja valokuvat laadukkaina.

Joustavat skannausvaihtoehdot


Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen 50 arkin kapasiteetti ja manuaalinen kopiointi tasoskannerilta lisäävät joustavuutta. Lisäksi käytössä on erillinen käyntikorttilukija, joka käsittelee 15 kortin eriä kerralla.

Helppo yhden painalluksen käyttö


Myös käyttäjät, jotka eivät ole skannanneet ennen, oppivat käyttämään DR-2020U:ta nopeasti ja helposti. Laitteen loogisessa ohjauspaneelissa on kolme kuvalla varustettua painiketta yhden painallukseen skannaukseen. Niitä voidaan käyttää sähköpostiin, kansioon ja tulostimelle skannaukseen. Canonin CaptureOnTouch-ohjelma helpottaa skannausta entisestään, vähentää virheitä ja säästää aikaa.

Tehokkaat sovellukset


DR-2020U:n mukana toimitetaan kattava ja monipuolinen ohjelmistopaketti, joka tarjoaa työkalut asiakirjojen tehokkaaseen skannaukseen, muokkaukseen, arkistointiin ja hallintaan. Mukana toimittavan PaperPort-ohjelman avulla käyttäjät voivat nyt myös lähettää kuvatiedostoja suoraan Microsoft SharePointiin tai muihin sovelluksiin. Muita mukana toimitettavia ohjelmia ovat Canon CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage ja eCopy PDF Pro Office.

Rahaa säästävää energiatehokkuutta


DR-2020U on Energy Star -standardin mukainen skanneri, jonka voi määrittää käynnistymään ja sammumaan automaattisesti kytketyn tietokoneen mukaan.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-2020U ominaisuuksista ja toiminnoista.