Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Pienikokoinen ja tukeva DR-2010C-skanneri työryhmien ja osastojen käyttöön tekee skannauksesta helppoa ja takaa lyömättömän suorituskyvyn.

Edut

  • Kompakti ja tilaa säästävä
  • Nopea väriskannaus 20 sivua minuutissa
  • Erinomainen kuvanlaatu
  • Monipuolinen asiakirjankäsittely
  • CaptureOnTouch-ohjelmisto nopeaan ja helppoon skannaukseen
  • Mukana tehokas ohjelmistopaketti

Tarkat yksityiskohdat

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-2010C

Nopeat tulokset


DR-2010C-asiakirjaskannerissa on Canonin uusi ja innovatiivinen CIS-anturi, joten laite skannaa mustavalkoiset, harmaasävy- ja väriasiakirjat nopeasti ja huipputuottavasti. Voit skannata kaksipuoliset asiakirjat tehokkaasti nopeudella 20 sivua/min tai 40 kuvaa/min.

Korkea kuvanlaatu


Skannasitpa mitä tahansa, vaikkapa heikkolaatuista NCR-paperia tai haalistunutta värillistä tekstiä tummalla taustalla, DR-2010C ja sen optinen 600 dpi:n tarkkuus takaavat parhaan mahdollisen tuloksen. Monipuoliset kuvankäsittelytoiminnot, kuten tekstinkorostus, Moiré-ilmiön vähennys ja läpikuultamisen esto, takaavat laadukkaat kuvat ja selkeän tekstin.

Tuottava ja luotettava


Tuottavuutta ja luotettavuutta lisäävät entisestään tekstin suunnan tunnistus, automaattinen värintunnistus, tyhjän sivun ohitus sekä Canonin nopea palautusjärjestelmä.

Monipuolinen asiakirjankäsittely


Kalteva paperirata takaa optimaalisen syötön ohuille, paksuille ja kohokuvioiduille papereille sekä käynti- ja henkilökorteille (esim. ajokortit), valokuville ja A3-asiakirjoille (folio-tilassa). Automaattinen sivukoon tunnistus ja vinouden korjaus takaavat kauniisti rajatut ja suoristetut kuvat.

Helppokäyttöisyys


Kolme ohjelmoitavaa työpainiketta helpottavat käyttöä ja sähköpostiin ja tiedostoon voidaan skannata vaivattomasti yhdellä painalluksella ilman erillistä ohjelmistoa. Skannerin virran voi määrittää käynnistymään ja katkeamaan yhtä aikaa tietokoneen kanssa.

Skannaus on helppoa

Yksi CaptureOnTouch-ohjelmiston keskeisistä eduista erityisesti asiakirjaskannaukseen ja sähköiseen arkistointiin tottumattomille käyttäjille on käytön helppous. Ohjelmisto mahdollistaa kahden eri skannausmenetelmän käyttämisen. Scan First -menetelmässä käyttäjä voi skannata asiakirjan ensin ja valita tiedostomuodon ja skannauskohteen skannauksen jälkeen. Select Scan Job -menetelmässä voidaan käyttää esimääritettyä työpainiketta ja siten ohjata asiakirjat määrättyihin työnkulun tiedostoihin tai yksittäisiin sähköpostiosoitteisiin.

Tehokkaat ohjelmistot


Laitteen mukana toimitettavat ohjelmistot, kuten Canonin monipuolinen CapturePerfect -skannausohjelmisto sekä eCopy PDF Pro Office, Omnipage, Paperport ja BizCard Reader, tarjoavat työskentelyyn lisäjoustavuutta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-2010C ominaisuuksista ja toiminnoista.