HR Digitisation is reimagining Human Resources for a digital world

Dokumentinhallinta Julkishallinto

Arkistolaitoksen normit täyttävä SÄHKE2 -sertifioitu julkishallinnon digiarkisto

Dokumentinhallinta Julkishallinto

Arkistolaitoksen SÄHKE2 -normit ohjaavat julkishallinnon asiakirjojen hallintaa. Jos julkishallinnon toimija haluaa säilyttää muuttumatonta tietoa puhtaasti digitaalisessa muodossa, on arkistointijärjestelmän oltava SÄHKE2 -sertifioitu digitaalinen arkisto.
Canonin Dokumentinhallinta Julkishallinto on Arkistolaitoksen sääntöjen mukainen SÄHKE2-sertifioitu sähköinen arkisto ja säilytysjärjestelmä. Kun halutaan arkistoida pitkäaikaisesti ja turvallisesti tietoa, jota ei enää käsitellä tai muokata, on Canonin julkishallinon dokumentinhallinta ja säilytysjärjestelmä oikea ratkaisu.

Sähköisen arkistoinnin hyödyt

Benefits Benefits

Minimoi

Arkistojen vaatima fyysinen tilantarve

Benefits Benefits

Tietoturvallinen

Arkisto muuttumattomalle tiedolle

Benefits Benefits

Helppo ja nopea

Tieto aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta

Benefits Benefits

Helppokäyttöinen

Arkistointiratkaisu nykyaikaisilla toiminnoilla

Tehokas ja luotettava ratkaisu julkishallinnon tiedontallennustarpeisiinSuomi on pitkään ollut yksi digitalisaation kärkimaita, mutta julkishallinto uhkaa jäädä jälkeen. Julkishallinnon tiedonkäsittelyyn ja -arkistointiin liittyvät vaatimukset ovat tiukat, mutta tarve asiakirjojen luotettavalle säilyttämiselle ja helpoille haku- ja hallinnointitoiminnallisuuksille ovat samat kuin yksityisellä sektorilla.

Kirjoitimme oppaan, joka tarjoaa toimivan, tehokkaan ja luotettavan ratkaisun muuttumattoman tiedon arkistointiin sekä tiivistimme yhteen Valtioneuvoston selvityksen ”Julkishallinnon digitalisaatio – tuottavuus ja hyötyjen mittaaminen” keskeiset löydökset. Lataa materiaalimme alta ja tutustu Canonin ratkaisuihin, jotka on suunniteltu vastaamaan julkishallinnon tiedontallennustarpeisiin yli 20 vuoden kokemuksella sähköisestä dokumentinhallinnasta.

Tutustu, kuinka sähköinen arkistointi voi muuttaa liiketoimintaasi.


OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

* Dokumentinhallinta Julkishallinto 2019 versio sisältää SÄHKE2-vaatimusten säilytysjärjestelmää koskevat vaatimukset 23.04.2015 mukaiset ominaisuudet. Versio 2019 on tuotettu ja sitä ylläpidetään SÄHKE2-sertifiointivaatimusten mukaisesti.