Canon EOS M-serie kompakt systemkamera

JANNE NAAKKA

Janne Naakan menestys alkoi vuonna 2009, kun hän perusti nykyään suurta suosiota nauttivan naaG -blogin. Hänen ammatillinen ote on asiantunteva, mutta mukaansatempaava ja koukuttava, joka inspiroi tuhansia ihmisiä ei vain Suomessa vaan ympäri maailmaa. Hän on asiantunteva, mutta ennen kaikkea humoristinen ja itseironinen.

Lue lisää

Janne Naakka Helsinki
Janne Naakka Helsinki

KIRJOITTAA SYDÄN LÄMPIMÄNÄ

Avain menestykseen on, että hän luo ja kirjoittaa sydän lämpimänä totuudenmukaisesti hänen taideteoksistaan. Muoti on hänen elementti, mutta Janne on myös kuin päiväuni ihmisille, jotka nauttivat muodista, sisustuksesta, ruuasta sekä matkustamisesta.

Katso lisää

Janne Naakka Helsinki

LUOVUUDEN KAUPUNKI

“Suosikki nähtävyyteni Helsingissä on Tuomiokirkko. Se ja sen edusta toimii kokoontumispaikkana niin uskonnollisissa kuin poliittisissa asioissa. Pitkät rappuset sopivat treenaamiseen tai istumiseen ja aurinkoisesta kesäpäivästä nauttimiseen. Ne myös antavat mahdollisuuden ottaa tavallista poikkeavampia kuvia.”

Katso lisää

Janne Naakka Helsinki
Local guides

Local Guides -valokuvakilpailu on päättynyt

Local Guides -valokuvakilpailu on päättynyt ja kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta. Jokainen Google Mapsiin 15.5.-9.6. jakamasi kuva on mukana kilpailussa voittaa Canon EOS M10 -kamera.

Light
Takaisin Redefine Ordinary -kampanjasivulle