Monitoimilaitteiden väriainesäiliöiden hävittäminen

Vastuu ympäristöstä on tärkeässä osassa kaikessa Canonin toiminnassa. Canon ottaa ympäristönäkökohdat huomioon tuotteiden koko elinkaaren osalta - tuotekehityksestä tuotteisiin, niiden toimittamiseen, käyttöön ja loppusijoitukseen. Monitoimilaitteiden väriainesäiliöiden hävittämiseen Canon tarjoaa kierrätyspalvelua. Maksullinen palvelu on mahdollisimman helppo tapa varmistaa monitoimilaitteiden värien ja muiden tarvikkeiden asianmukainen hävitys.

Kun käytössäsi on Canonin kierrätyspalvelu

Yritykseesi toimitetaan tarpeellinen määrä kierrätysastioita tyhjien väriainesäiliöiden ja varaosien kierrätykseen. Niiden täytyttyä ilmoitat asiasta Canonille. Me huolehdimme siitä, että väriainesäiliöt ja varaosat hävitetään asianmukaisesti.

Ota yhteys omaan Canon-yhteyshenkilöösi, jos haluat lisätietoa kierrätyspalvelusta.

Miten väriainesäiliöt muussa tapauksessa hävitetään?

Mikäli et ole Canonin kierrätyspalvelun piirissä, monitoimilaitteiden väriainesäiliöiden hävitystapa tulee tarkistaa paikalliselta jätehuoltoyhtiöltä. Canon-väriainesäiliöt voidaan polttaa valvotusti, mutta päätös on paikallisen yhtiön. Siitä riippuu, tuleeko väriainesäiliöt laittaa energiajakeeseen vai sekajätteeseen.

Huom. Ylläoleva koskee ainoastaan Canon-monitoimilaitteiden väriainesäiliöitä. FC-PC-kopiokoneiden, lasertulostimien ja -faksien sekä kaikkien Canon-runkoisten lasertulostimien värikaseteille on oma kierrätysohjelma.

spacer
					image
Ohjelma
Ehdot
Hyväksytyt kasetit
Vastauksia yleisiin kysymyksiin
Palaute
Katso myös
Canon-monitoimilaitteiden värisäiliöiden hävittäminen
Kasettien kierrätys
Teot merkitsevät enemmän kuin sanat
Kierrätys alkaa sinusta
Käytetyn värikasetin palautus
Värikasettien uusiointiprosessi
Uusioitu, ei täytetty
Faktoja kasettikierrätyksestä
Ympäristö
Ympäristöstä huolehtiminen on liiketoimintaa